Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Digitale Irdeto kabelontvangers > Interactieve TV ontvangers > Cisco 8485DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8485DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over dit nieuwe model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco

Discussie gesloten
 
Discussietools Weergave
  #1  
Oud 23 december 2012, 12:26
moretel's schermafbeelding
moretel moretel is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 december 2012
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 3
Standaard Opnameconflict

Mijn Cisco heeft de afgelopen tijd zonder problemen gefunctioneerd.
Maar nu al weken lukt het niet op te nemen.
De R staat er mooi bij, maar na afloop in het tweede EPG scherm met een mooi rood pictogrammetje die een opnameconflict aangeeft.
Al een en ander geprobeerd maar ik krijg het niet opgelost.

Is het trouwens eenvoudig om een losse recorder op het apparaat aan te sluiten dit om al teveel gedoe te voorkomen.

dank voor reacties
Vr groet
M
  #2  
Oud 23 december 2012, 13:06
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 600/600 icm Vigor1000Vn | Linksys WRT320N (als AP) | VigorAP800
DTV: TV Extra + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+
Berichten: 4.921
Standaard

Je geeft helaas niet aan wat je geprobeerd hebt.

Heb je al geprobeerd om
  • Alle opnames te verwijderen.
  • Terug naar fabrieksinstellingen (daar raak je je bestaande opnames niet mee kwijt)
  • Opnames opnieuw inplannen.
Soms blijft er na het verwijderen van een herhalende opname toch onzichtbaar een (spook)opname gepland.
__________________
RTFM, Google or Search
  #3  
Oud 23 december 2012, 18:18
moretel's schermafbeelding
moretel moretel is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 december 2012
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 3
Standaard

Bedoel je alle gemaakte opnames verwijderen ?
In feite de harde schijf formateren ?
Nog niet geprobeerd, wel en reset ed.

Opnames plan ik nooit maar doe ik via de EPG, tot nu geen problemen,
mss een verkeerd knopje eens ingedrukt.
Maar zal nu de harde schijf eens leegmaken en zien wat er gebeurd.

dank voor je reactie

M
  #4  
Oud 23 december 2012, 18:24
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 600/600 icm Vigor1000Vn | Linksys WRT320N (als AP) | VigorAP800
DTV: TV Extra + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+
Berichten: 4.921
Standaard

In bedoelde de opnameplanningen te verwijderen. (dat had ik wel duidelijker mogen schrijven).
Via EPG plan je toch ook ?!?
__________________
RTFM, Google or Search
  #5  
Oud 24 december 2012, 17:35
moretel's schermafbeelding
moretel moretel is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 december 2012
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 3
Standaard

Ik heb naar in weten helemaal niets ingepland, doe ik nooit, ook nooit gedaan.
Zie ook niets byzonders daar.
Het apparaat is net 2 jaar oud.
Niet gewoon defect?
Heb dit probleem nog niet gezien, wel andere negatieve verhalen, een vriend heeft een humax aangeschaft.

nou ja , probeer het nog maar eens een paar keer

bedankt
M
  #6  
Oud 24 december 2012, 23:56
BLJ's schermafbeelding
BLJ BLJ is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 mei 2005
Locatie: MK
Ziggo Internet: All in 1+
DTV: Panasonic
Berichten: 59
Standaard

Ik heb het idee dat ook bij normaal gebruik zijn administratie vervuild.

Ik merk dat na zo'n 1 a 2 maanden spontaan veel opnames opeens mislukken. Voor mij het moment om dat ding dan maar even uit te schakelen en daardoor opnieuw te laten booten. Beter zou imho zijn om dat veiligheidshalve eens per maand te doen, maar dat schiet er nogal eens bij in.

Wat ik ook gemerkt heb dat als je dat ding zo vol met opnames stopt dat ie ze gaat weigeren dat je daarna geheid mislukte opnames krijgt. Eens te meer een "bewijs" dat er slordig is geprogrammeerd cq slecht wordt getest.
  #7  
Oud 27 december 2012, 22:51
Boppi's schermafbeelding
Boppi Boppi is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 oktober 2011
Locatie: Leidschendam/Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
Berichten: 3
Standaard

Mijn Cisco is 1 jaar en 3 maanden oud en geeft sinds enkele weken ook problemen zoals:
. opname conflicten
. opnames die opname tijden aangeven van meer dan 2000 minuten soms
. als een opname loopt met een rode R kan die niet gestopt worden
. als het apparaat op Standby staat (de tijd laat zien) draait de disk soms gewoon nog uren door heb ik ontdekt.

Is er iets in de software veranderd of is het apparaat kapot aan het
gaan en moet ik maar eens gauw de Helpdesk bellen nu er nog garantie op is?
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Digitale Irdeto kabelontvangers > Interactieve TV ontvangers > Cisco 8485DVB (HDTV/PVR/VOD)


Favorieten/bladwijzers

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:11.


© 2014 - Ziggo-Gebruikers.nl