Los bericht bekijken
  #1  
Oud 31 mei 2008, 12:01
ener's schermafbeelding
ener ener is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 31 mei 2008
Locatie: Multikabel
Berichten: 17
Question advies gevraagd voor mk/ziggo perikelen

Citaat:
Na lang wikken en wegen besloten om eind maart familybundel aan te vragen. Maar ik wil wel mijn eigen telnr behouden. Bij KPN gevraagd hoe dit werkt. Ik heb nl.geen zin in een nieuw nummer. Ik heb IPB en dat is weer broodje speciaal. MK vraagt nummerportering en na accoord KPN moet jezelf ADSL opzeggen.
Vrij snel na aanvraag word ik gebeld door MK voor installatieafspraak. Aangezien ik nog geen accoord heb van KPN stel ik deze uit. Half april weer eens gebeld met MK en KPN over nummerportering. Niets bekend bij beide. Wachten maar weer. Eind april maar weer eens gebeld. Nog steeds niets bekend . Discussie over wie moet nou wat doen. Inmiddels brief otvangen met gebruikersnaam en activatiecode en mijn huidig telnr meenemen.
Voor mij reden om installatieafspraak te maken: 23mei in middag. Later die week gebeld of deze naar 16mei in de ochtend verplaats kon worden. Geen probleem. Mijn gevoel zei op 15mei zei dat ik maar eens moest bellen voor de check. Helpdesk gebeld: Nou meneer heel vervelend maar uw aanvraag voor de oude familybundel staat op "gesloten" We kunnen niets voor uw doen. U moet opnieuw een aanvraag doen. Pardon! Verhaal over ovegang it-systemen en data verloren en bepaalde groepen hebben wel een brief hierover ontvangen en sommige niet bla bla bla. Dus die installatieafspraak van 16mei dan? Nee die gaat niet door. Dus als ik niet gebeld had zou ik voor niks thuis hebben gezeten. Ja meneer heel vervelend maar daar komt het wel op neer.
Ik stuur u een nieuw contract en deze gaan we asap verwerken. Je doet maar, ik vraag niets opnieuw aan. Vrijdag 16mei in de middag. Deurbel: Goedemiddag Multikabel. Ik kom uw moden installeren . Nou doe maar lekker dacht ik zo. Voordat modem online is weer 2 telefoontjes verder naar de TD door de monteur. Modem activeren lukt niet. klopt zegt TD. Kan pas op 23mei. Ok zeg ik doe ik zelf wel. Monteur zegt nog wel dat het inlogscherm veranderd is maar de gegevens uit activatiebrief kunnen "gewoon" gebruikt worden. 23 mei activatie lukt niet Contact de HD. Dacht het niet voor € 0.10ct p/m. 24mei zelfde verhaal. 2x Mail gestuurd naar HD. Geen reactie. Toch maar HD gebeld. Na wachttijd van meer dan 30min opgehangen. Tussendoor nog modem gereset ook geen baat. Kom ik er gelijk achter dat de monteur geen telefoonaansluiting heeft gemaakt. Bij Karwei spullen gekocht en zelf geinstalleerd. Inmiddels 31mei en nog steeds niets kunnen activeren. Ik wacht nu wel een reactie af zoniet dan zien we wel waar het schip strand. Ik ben er in ieder geval klaar mee. Gelukkig heb ik mijn oude vertouwde KPN abbo niet opgezegd.

Sinds overgang naar Ziggo is de communicatie en berichtgeving gezakt naar nul!
Update:

Op 3 juni 6 A4-tjes ontvangen met dd 15mei uit naam van Casema waarin staat dat zij bevestigen tot wijziging abbo bij Casema. (??? ik heb helemaal geen diensten van Casema).
En dat ik mijn factuur/gegevens op mijn Casema.nl kan vinden. (kom je natuurlijk weer op ziggo.nl)
Verder meldt Casema in deze brief dat op 23mei de monteur langs komt (is al op16mei jl geweest) en of ik een machtiging wil tekenen om mijn telefoonummer om te zetten naar het Casema netwerk.

Juridisch gezien klopt dit volgens mij ook van geen kant. Ik heb de aanvraag eind maart bij multikabel ingediend en op 16mei zijn 3 kabelmaatschappijen samengegaan onder de naam Ziggo. Dan moet je de klanten uit naam van Ziggo diensten aanbieden. Ik heb toch niets met Casema zeker niet op 15mei want toen waren het 3 aparte bedrijven en ik helemaal geen contract met casema heb.

Dus 6 A4-tjes retour afzender of niet?

Laatst gewijzigd door ener; 4 juni 2008 om 15:51 Reden: Update