Los bericht bekijken
  #29  
Oud 30 mei 2008, 08:18
amiboy's schermafbeelding
amiboy amiboy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 april 2008
Locatie: holten @home/ziggo
Berichten: 338
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wfdekker Bekijk bericht
Ik zou graag er bij willen hebben:
- BBC HD (prachtige series als Dr Who en Torchwood in HD)
- SciFi channel (zowel europese als US versie zou helemaal mooi zijn),
- NASA TV

Nog een opmerking: Er zijn zenders (bijv. TV Oranje en Mezzo) die via analoog gewoon te bekijken zijn maar ze zitten niet in het digitale basispakket... vinden jullie dat niet gek? Ik zou willen voorstellen dit in elk geval op te lijnen: alle analoog beschikbare kanalen ook (minimaal) digitaal beschikbaar in basispakket of eigenlijk liever nog helemaal unscrambled...

Hierbij mij laatste punt: Ik zou willen vragen om alle kanalen die analoog ook al doorgegeven worden (=basispakket) niet langer te encrypten, het zappen gaat dan sneller en ook bij meerdere tuners heb je geen extra smartcard nodig voor "simpel" de basiszenders kijken.

Tot zover mijn pleidooi... Ik hoop dat het helpt...

\/\/...
het analoge paket is niet overal het zelfd hier bijvoorbeeld geen tv oranje het digitaale paket is overal gelijk. deze verschillen komen omdat de raden wel inspraak hebben op het analoge paket en niet op het digitaal paket. en ja met di smartcards ben ik het met je een waarom voor de gratis basis een kaart maar hier zit wel iets achter want je gaat namelijk wel voor de extra karten betalen nu is dat iets van 10 euro per jaar geloof ik en de geruchten gaan dat dit 0.50 euro per maand word maar dan moet je maar even het forum doorspitten.