Los bericht bekijken
  #42  
Oud 29 mei 2008, 23:30
OldSkool's schermafbeelding
OldSkool OldSkool is offline
Member
 
Geregistreerd: 22 mei 2008
Locatie: Caiway
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thomas999 Bekijk bericht
Misschien kan de moderator een onderdeel "Ziggo-Azijnzeikers" aanmaken? ;-)
Er wordt nu zelfs geklaagd over de kleur van de website en de kwaliteit van de TV-commercials.
Iedereen weet inmiddels wel dat het niet nog niet allemaal loopt zoals het zou moeten, maar het gaat nu toch steeds beter, facturen kan je weer inzien, evenals nieuwsgroepen verbruik.
Als er ineens een enorme toeloop is van mensen die hun abonnement willen omzetten of informatie willen (3x zoveel dan normaal), snapt een kind nog wel dat dit niet onmiddellijk gebeurt is, of dat je gewoon geen verbinding kan krijgen. Over een maandje zal het IMHO vast beter zijn, denk ik zo.
(FYI: Ik ben niet in dienst bij Ziggo)
Helemaal mee eens. Iedereen bij Ziggo doet zijn uiterste best om alle diensten weer zo te laten draaien zoals het was. Geef het bedrijf én zijn medewerkers wat meer krediet.
En gebruik het forum waarvoor het bedoeld is, wissel tips en trucs uit. Maak technische/administrieve mankementen aanhangig, denk hierbij aan de Ziggo officials die hier rondkijken. Deze gasten verdienen zeker meer krediet én waardering. Dat zij hier tips en antwoorden geven doen ze ook alleen maar in hun vrije tijd, ze krijgen hiervoor niets meer uitbetaald.
[FYI: Ik ben niet meer in dienst bij Ziggo]