Los bericht bekijken
  #34  
Oud 29 mei 2008, 19:55
kingpin's schermafbeelding
kingpin kingpin is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 20 juli 2004
Locatie: Support N.W.
Ziggo Internet: A-I-Extra, Ubee EVM3200, Sitecom Gigabit/XR
DTV: Humax / PVR
Berichten: 1.054
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door taan66 Bekijk bericht
Het is inderdaad een drama! En het advies een brief te schrijven tssss, kan haast niet geloven dat daaar dan wel op wordt gereageerd!
Je geeft aan dat je bij MK gewerkt hebt. In dat geval zou je moeten weten dat klachten een aparte afdeling is, die erg snel reageert.
Citaat:
Draai dat dan even om en reageer eerst op je telefoontjes en emails, en dan pas op je brieven! Ik heb al 4 keer geprobeerd te bellen met ziggo, alle vier de keren meer dan tien minuten aan de lijn gezeten.
Niets over aantal wachtenden voor je, je zit maar te hopen dat er wordt opgenomen.
Dat klopt. Ziggo werkt niet met het vermelden van het aantal wachtenden.
Citaat:
Ook gemaild met mijn vragen uitgeschreven, kon zo een antwoord op worden gemaild, maar geen enkel bericht. Het is een-en-al klote daar, iedereen zit buiten te genieten van het lekkere weer of met elkaar te spelen.
Kom er nog eens kijken, je weet de weg.Kun je met je eigen ogen zien of iedereen lekker buiten zit, en de telefoon maar laat overgaan
Citaat:
ik heb zelf bij multikabel gewerkt destijds en dat liep allemaal strak in het gareel.....als er iemand langer aan de telefoon zat te wachten dan een minuut werd dit gesignaleerd en werd deze opgenomen. dat was dan al een schande! Dit si in en intriest. ik wil ook geen lid meer zuijn van ziggo en ga al mijn abonnementen opzeggen! Basta! Wat een service.....het is allemaal ook nog eens duurder geworden, mijn facturen zijn niet inzichtelijk en daarmee niet declarabel (want thuiswerker) en de bedragen kloppen ook nog eens niet. Wat onprofessioneel!
Facturen zijn in zoverre veranderd dat er nu een ander logo opstaat. Dat de bedragen niet zouden kloppen: dat kun je schriftelijk vermelden in een klachtenbrief.