Los bericht bekijken
  #18  
Oud 28 mei 2008, 22:44
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.465
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kingpin Bekijk bericht
In tegendeel, wel een toename van nieuwe klanten!
Wat voor het grootste deel telefoontjes zijn die heel goed door Ziggo zelf voorkomen hadden kunnen worden !

Wat je hier in het forum ziet zijn vooral mensen die over willen stappen naar een pakket-X of pakket-Y en omdat ze van Ziggo zelf niet horen of ze misschien automatisch overgaan naar een nieuw pakket gaan ze bellen. En dan wordt het druk en komen de mensen met echte problemen er dus niet meer door.

Dat lijkt mij simpel te verhelpen door al direct als je belt mensen een bandje te laten horen dat ze binnenkort een mailing van Ziggo kunnen verwachten met alle informatie wat er met hun abonnement zal gebeuren en een antwoordkaart erbij die men in kan vullen.

Die mailing laten ze volgens mij gewoon veel te lang wachten, want ik kan me niet voorstellen dat klanten behalve die ene brief van 2 weken geleden niets meer van Ziggo gaan horen.

Op die manier roep je bereikbaarheidsproblemen dus over jezelf uit waardoor je onbedoeld juist een slechtere naam krijgt dan de goede naam die je had en had kunnen hebben. Een gemiste kans naar mijn mening en dus jammer en onnodig.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....