Los bericht bekijken
  #30  
Oud 28 mei 2008, 18:58
Esy ®'s schermafbeelding
Esy ® Esy ® is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2002
Locatie: De Goorn
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra - Cisco EPC3928
DTV: Humax iRHD-5200C / Samsung UE46F8000
Berichten: 863
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brammetje Bekijk bericht
En ik heb Casema Mega... ipv Z3i. Is dit nou een reden om zo tekeer te gaan? Misschien wel goed idee om even op vakantie te gaan
Nou dat "tekeer gaan" valt wel mee denk ik. Ik word altijd behoorlijk nerveus van dit soort chaotische instanties, zeker als het e.e.a. met mijn bedrijf te maken heeft en ik tijdnood kom.

2 Maanden terug heb ik na lang twijfelen besloten om "alles in 1 Power" te nemen met het risico dat mijn fax het niet zou doen. Ik ben hier op het forum door faxgebruikers redelijk gerust gesteld, dus vooruit maar en aanvragen die hap. Het scheelt toch weer 150,- Euro op jaarbasis als de KPN eruit kan.
Binnen 2 weken zou de aanvraag afgehandeld zijn...!
Zoals reeds geschreven is de 1e aanvraag zoekgeraakt bij MK. Vervolgens vertraging vanwege de fusie.
Nu blijkt mijn aanvraag in fase 4 van 6 te zijn. ???

Over 3 dagen ga ik 4 weken op vakantie.
Volgens de Ziggo helpdesk gaat de telefonie overgang in werking zo gauw ik het nieuwe modem aansluit. Indien dit niet gebeurt binnen 3 of 4 weken wordt de hele zooi teruggedraaid en heb ik dus kans dat mijn klanten telefonische een "afgesloten" toon te horen krijgen.

Volgende probleem in dit "worst case" scenario is, dat ik mijn bedrijfs-telefoonnummer kwijt ben, mijn relaties mij niet meer telefonisch kunnen bereiken en drukwerk als facturen en visitekaartjes opnieuw moet worden besteld.

Helaas maak ik in mijn werk dit soort zaken regelmatig mee dus om te stellen dat ik mij te druk maak....
3 Maanden terug zou ik bij een klant ivm de vele spam een nieuw e-mailadres aanmaken. Hij bleek een dubbel ADSL abonnement te hebben.
Heb ik voor hem er 1 van opgezegd, De Planet helpdesk bezwoer mij dat het goed zou gaan.
De klant bleek binnen 2 dagen van beide abbo's af. Is onomkeerbaar, heeft inmiddels zonder overdrijven 85 brieven van Planet en KPN met dank voor de klandizie en of ie het modem zsm wil terugsturen. Hij heeft nu al 3 maanden geen internet.

Dezelfde klant heb ik een aantal weken terug kabelinternet bij MK aangeraden en nog steeds geen internet
__________________
Mvg. Eric