Los bericht bekijken
  #33  
Oud 28 mei 2008, 18:57
JohanHDrent's schermafbeelding
JohanHDrent JohanHDrent is offline
Member
 
Geregistreerd: 11 april 2008
Locatie: Hoogezand/@Home
Ziggo Internet: totaal abb/panasonic decoder
Berichten: 77
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door EnzoF1 Bekijk bericht
Ik heb hier ook de storingen, echter snap ik niet waarom iedereen gelijk zo zit af te geven op Ziggo. Is er dan niemand die enigzins logisch kan nadenken en tot de conclusie komt dat het samenvoegen van drie grote kabelexploitanten niet zomaar in een dag geregeld is¿

Alle drie hebben andere abbonementsvormen, andere zenders, andere decoders, etc. Dat moet allemaal op één lijn komen, dus geheid dat daar problemen zullen ontstaan. Als er iemand is die verwacht had dat het vlekkeloos zou verlopen, dan zou ik die persoon aanraden om het woord "Naïviteit" eens op te zoeken in het woordenboek.

Problemen zul je altijd houden, en ze worden ook altijd zo spoedig mogelijk opgelost.
Wat denk je zelf?
Met groot bombarie wordt Ziggo aangekondigd, terwijl gewoon de helft van de klanten er nog geen gebruik van kunnen maken.
Home klanten moeten ineens een maand dubbel gaan betalen.
Het enige wat er veranderd is de kleur van de homepage. Deze was eerst blauw, toen oranje en nu roze.

En dit alles gebeurt gewoon doelbewust, omdat de consumentenrubrieken met zomervakantie gaan, dus men kan maanden aanrotzooien zonder kritisch door de media gevolgd te worden.

Als ze nu eens eerst de zaken goed geregeld hadden en dan de overstap gemaakt hadden, dan was het een stuk beter en ook normaler geweest.