Los bericht bekijken
  #42  
Oud 27 mei 2008, 21:49
Arpiem's schermafbeelding
Arpiem Arpiem is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 mei 2008
Locatie: enschede
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Je gaat off topic, bovendien vind ik het niet terecht om employees individueel aan te spreken op het functioneren van het geheel.
.
Huh,,.. Wel goed lezen die posts. @home heeft geen verdediging nodig als ze hun werk goed doen.
Ik heb 1 topic met @home en dat is, sorry was, een niet werkende newsserver die niet wordt gerepareerd. Dit topic dus. Ik spreek daar niemand individueel op aan omdat ik bijna de hele dienst aan de telefoon of mail heb gehad.
Het 1e probleem is opgelost waarvoor veel dank aan dit forum.
Het 2e probleem is niet opgelost en dat is dat ik via de mail wordt gevraagd te bellen en vervolgens aan de telefoon wordt gevraagd te mailen. En dat 4 maand lang heen en weer. Hoe zou u zoiets noemen?
De laatste emailreactie van @home: Wij hebben u gebeld en u heeft te kennen gegeven dat het probleem is opgelost! Wie verzint zoiets. Ik heb geen telefoon beantwoord en er was zeker niets opgelost.. En dit soort gedrag naar de klant mag ook in een forum.

Maar nogmaals bedankt voor de oplossing en ook aan de meekijkers van de helpdesk van @home. Die begrijpen het nu ook wel.
Voor de goede orde ik ben op zich heel tevreden met alle diensten van @home.
Alleen als ik in mijn bedrijf iets niet kan oplossen waarvoor ik wel wordt betaald dan bied ik daarvoor mijn verontschuldiging aan. Of simpel sorry.


Discussie wat mij betreft gesloten. anders moet ik naar de draad service of klachten