Los bericht bekijken
  #140  
Oud 27 mei 2008, 15:38
oepkje's schermafbeelding
oepkje oepkje is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 mei 2008
Locatie: -
Ziggo Internet: Internet Z1
Berichten: 12
Standaard

Wees blij dat u nog geen pakket van Ziggo in huis heeft, want als men de bestaande abonnees niet fatsoenlijk internet kan geven of een helpdesk en technische dienst die het aan kan, wat kunt u dan als nieuwe abonnee verwachten. Ik zou zeggen, wacht maar een paar maanden tot Ziggo het allemaal op orde heeft en probeer het dan nog maar eens. Als u het pakket in huis heeft gaan de kosten ook lopen zonder dat u daarvoor terugkrijgt wat u mag verwachten.

[quote=TdeHond;98924]
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door knorde Bekijk bericht
*** ik wordt het zo ZAT met die *** helpdesk, ja zo mag ik wel gaan praten!

http://digitaalbestuur.nl/nieuws/nog...f-0900-nummers

O.a. hier kunt u lezen dat dit jaar een maximumtarief vastgesteld moet worden wat een gesprek met een 0900 nummer mag kosten.
Het slechte nieuws vind ik dat de bedrijven die deze nummers gebruiken zelf het maximum tarief mogen vaststellen.

Bij mij komt er ook geen reactie op mijn aanmelding bij Alles in Een basis pakket. Dit zou vorige week vrijdag geleverd worden. Ik zou dan ook brief in huis hebben.
Jullie berichten betreffende de gigantische wachttijden bij de helpdesk in combinatie met het scala aan reacties van de helpdesk doet mij het ergste vrezen.

Vandaar dat ik overweeg om morgen een aangetekende brief naar Ziggo te sturen waarin ik bevestig dat ik op 18-5-08 Ales in 1 heb aangevraagd etc. Ik stel dan daarin Ziggo in gebreke dat zij niet conform de toezegging e.e.a in orde maken.
Ik heb dan minimaal schriftelijk bewijs dat ik dit pakket tijdig heb aangevraagd.
Op een ander forum lees ik dat iemand 6 keer gebeld heeft en 6 x een aanvraag is gemaakt. Dan komen de kosten onderhand overeen met het zenden van een aangetekende brief met ontvangstbevestiging.