Los bericht bekijken
  #138  
Oud 27 mei 2008, 14:16
knorde's schermafbeelding
knorde knorde is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 16 mei 2008
Locatie: @home
Berichten: 253
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door E.C.Haas Bekijk bericht
Hay Kees,

Ja, dat kan een nadeel wezen die afstand, maar 16 mb is toch 16 mb.
Ik heb met dezelfde situatie te maken, het lijkt wel of ze het weten dit probleem, dat de klanten niet zo gouw overstappen i.v.b met de niet stabiele situatie. Maar goed Kees, het is wel zo dat je je eigen rot loopt te ergeren, en dat is volgens mij toch niet de opzet van Ziggo.
Ik heb e-mails gestuurd, gebeld, en niks lukt. Ja dan is wat mij betreft een ander alternatief zoeken.
Ben bezig een vergunning aan te vragen bij de gemeente voor plaatsing van een schotel, en als lukt....dan heb ik maar een klein zettje nodig om met deze hele handel te stoppen. schijnbaar intresseerd hun dat geen bal wat er onder de leden afspeelt, en hebben ze dat ingecalculeerd. Zo gaan hun met mensen om. Zoals de KPN vroeger was, zo leuren ze nu langs de deuren met de slogan "KPN sluit je aan" en smeren ze autoverzekeringen aan. en ik zie het er van komen dat deze start die hun gemaakt hebben
duizende leden gaat kosten......terug naar af.
Kijk maar naar HET NET Kees, ook van de KPN, vroeger had je bij hun een jaar contract, en je kwam er niet van af. Nou zie tegenwoordig die knuppel op de TV in reclame spotjes met de slogan "U kunt met de dag opzeggen"
zo gaan de grote jongens op hun bek.
Kees de groetjes, en vooral niet stressen.

Haas
Niet stressen, dit zegt mijn vriendin ook de hele tijd tegen mij.
Ik zou het graag willen maar het zit me gewoon niet lekker.

Voor 10 cent per minuut mag je toch op zijn minst wel verwachten te weten te komen waar je aan toe bent.

Ik heb net nog 1 poging gewaagd (ik lijk wel gek) maar ik kreeg (en zo eerlijk ben ik dan ook weer) dit keer voor het eerst een hele aardige vrouw aan de telefoon. Niet dat zij mijn probleem meteen kan oplossen maar ze klonk in ieder geval als iemand die mijn probleem serieus neemt. En daar gaat het om bij dit bedrijf dat je je 99 van de 100x niet serieus genomen voelt.

Deze vrouw beloofde me dat ze me vandaag terug zou bellen en het allemaal gaat uitzoeken wat er nu werkelijk mis gaat en waarom ik steeds verschillende antwoorden krijg. Ze gaf zelfs toe dat mensen vaak het wel bekende kastje/muurtje effect bij hun krijgen. Ze zegt ook eerlijk dat het gewoon een hoop gedoe nu is en voor hun ook lastig is. Echter de manier waarop zij praat is al een stuk fijner. Echter betekend dat niet dat ik nou meteen ziggo de hoofdprijs "beste klantenservice" ga geven. Ik wacht af wat ze me vandaag gaan vertellen en aan de hand daarvan zal ik besluiten wat ik ga doen.

Kort samengevat, aardige vrouw, die meer doet als elk ander collega die ik tot nu toe aan de telefoon heb gehad. Of ik er uiteindelijk wat aan heb moet nog blijken. Wordt vervolgt...

Gr. Kees.