Los bericht bekijken
  #10  
Oud 27 mei 2008, 13:38
amiboy's schermafbeelding
amiboy amiboy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 april 2008
Locatie: holten @home/ziggo
Berichten: 338
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Die 1800 download is wel ongeveer goed, die gemeten snelheid is je data-doorvoersnelheid, die is altijd tot 10% langzamer dan je werkelijke snelheid omdat er ook data nodig is om de verbinding in stand te houden (de pakketjes data te bevestigen, nummering, adressen enzovoorts) plus wat verlies.
De uploadsnelheid 3Mbit kun je nu nog niet halen, dat is in andere topics ook al geschreven, daarvoor zijn nog enkele aanpassingen nodig die binnen een aantal weken gedaan zullen zijn. Tot die tijd haal je maximaal 2.5 Mbit/sec maar meestal rond de 2Mbit.

Verder ben je nog voor je metingen afhankelijk van een goede speedtest. Voor Multikabel klanten draait er nu een beta-speedtest hier, zodat je op het eigen netwerk kunt testen. Een ander alternatief is http://www.speedtest.net maar daar ben je wel afhankelijk van welke server je kiest.
klopt je hebt gelijk en bedenk hier dat de kabel nog vele malen dichter bij de theoretiche snelheid licht dan adsl. bij welke provider je zet het word niet beter maar eerder slechter en van de upload is al een bekent probleem