Los bericht bekijken
  #11  
Oud 27 mei 2008, 12:17
madlenp's schermafbeelding
madlenp madlenp is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 mei 2008
Locatie: - casema
Ziggo Internet: all in IPVR 9200C
DTV: analoge tv
Berichten: 39
Standaard ervaringen met Humax PVR9200 USB

Hoi allen,
Ík ben hier nieuw op de site en vandaar dat ik een paar vragen wil voorleggen aan geroutineerde gebruikers van de Humax 9200 duovisie PVR HDDrecorder.

Omdat er -naar mijn weten - geen apparaat op de markt is dat fungeert als kabeldecoder/harddiskrecorder/dvd recorder Dus een echte combi, moeten we ons maar tevreden stellen met de HUMAX duovisie 9200 PVR.
Deze heeft een USB 2.0 uitgang om te koppelen aan een PC (of ook een
HDD DVD recorder ??) Uit het forum heb ik berepen dat de USB 2.0 uitgang 1.0 gedrag vertoont dus traag is met het downloaden.

vraag: Hoe lang duurt het thans om 4,7 GB over te zetten naar een PC. ?

vraag: Is de snelheid van de USB 2.0 uitgang inmiddels met de laatste firmware aanzienlijk verhoogd?

vraag: Kan iemand mij informatie geven of de door mij gewenste functionaliteit: kabeldecoder/HDD/DVD recorder (mogelijkheid om rechtstreeks van de harde schijf van de kabeldekoder naar een DVD te branden thans in ontwikkeling is of sterker nog al reeds op de markt is dan wel via bepaalde technische aanpassingen zelf te vervaardigen is.


PS . Inmiddels van forumlid vernomen dat uploaden van de humax van 9 GB naar een pc ca. 2,5 uur duurt. Dat is ca. 15 min per Gb. Even ter vergelijk (is wel van een andere orde)Mijn Pioneer 555 HDD/DVD recorder doet over 4 GB vanaf zijn harde schijf ca. 15 min om die op een DVD+RW te branden. Die kan dan vervolgens prima in de PC geknipt en geplakt worden (progr. Shrink) en na het wederom branden heb je een fantastische DVD. Ging het maar zo makkelijk met de Humax als die ook naast zijn harde schijf een DVD speler/brander bezat.

Laatst gewijzigd door madlenp; 28 mei 2008 om 01:14 Reden: bepaalde info al op het forum gevonden