Los bericht bekijken
  #130  
Oud 27 mei 2008, 07:57
E.C.Haas's schermafbeelding
E.C.Haas E.C.Haas is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 mei 2008
Locatie: Andijk
Ziggo Internet: bundel
DTV: n.v.t
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door theimartens Bekijk bericht
De klantenservice ik bedoel de bereikbaarheid is beslist niet best.
Na 17.00uur is er geen doorkomen aan ook valt het internet steeds weg.
Ik denk dat er een haast klus heeft plaats gevonden en de adm.bij lange na niet in orde is waardoor vele @home klanten de dupe zijn ook kan er via e mail niet gecorrespondeerd worden ziet je niet als klant omdat je klantnummer onbekend is. Daarom hadden ze de eerste maanden de belkosten op lokaal tarief moeten laten.


Thei
Gewoon lekker door blijven proberen te bellen. De eurotjes rollen bij hun wel op deze mannier binnen, en dat is mooi meegenomen als bedrijf.
Uiteraard vind u deze kosten terug in uw rekening overzicht.
heb ik veel geprobeerd te bellen ? nee hoor, bij elkaar 67 minuten maar, en nog geen kontact, dus dat in de wacht zetten is tegenwoordig normaal.
Als u echt heel snel geholpen wilt worden Hier een Tip.
Ga naar een ander postcode adres toe ( dus niet van u eigen toestel ) waar nog geen aansluiting is. Geeft in het menu aan dat u een nieuwe klant bent, en graag een aansluiting wilt hebben.
Wat denkt u, lang wachten..? nee hoor binnen 2 minuten had ik een dame aan de lijn en vroeg mij "kan ik u helpen" ik heb toen de telefoon verbinding verbroken. Ik wil hiermee duidelijk maken voor iedereen dat dit onacceptabel is voor bestaande klanten.
Ik ben het zat. Mijn rode en gele kaart liggen al klaar om verzonden te worden. Ik ben gelukkig niet afhangkelijk van hun.

Haas