Los bericht bekijken
  #128  
Oud 26 mei 2008, 22:21
JohanHDrent's schermafbeelding
JohanHDrent JohanHDrent is offline
Member
 
Geregistreerd: 11 april 2008
Locatie: Hoogezand/@Home
Ziggo Internet: totaal abb/panasonic decoder
Berichten: 77
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brammetje Bekijk bericht
Deze kan ik echt niet laten liggen!

En toch stond je bij @Home al als een ongewenste klagende bal bekend Vraag me dan echt af waarom je toen zoveel klaagde...
En uh, zou het er misschien mee te maken hebben, dat jullie bij het voormalige @Home nu ook bij Ziggo mail gevoegd worden?

Ik zeg maar eens iets hoor
Ik wil toch nog eens een poging wagen.

Met zeer groot bombarie is Ziggo aangekondigd. Een zeer dure reklamecampagne loopt over Ziggo op dit moment. En wat blijkt?
Ongeveer de helft van de klanten, de eigen Ziggo klanten, kunnen nog geen gebruik maken van de Ziggo diensten maar moeten terug naar hun oude provider (in mijn geval Home). Bij Ziggo kan men ook niet zeggen wanneer dit wel allemaal in orde is.
Hoe je het ook went of keert, dit is toch op zijn minst een valse start te noemen. Waarom niet gewoon eerst zorgen dat alles (of bijna alles) in orde is en dan omschakelen?
Hier wordt dan weer van alle kanten geroepen dat ze de tijd moeten hebben om zichzelf te bewijzen. Sorry hoor, maar of dit is een blunder van de eerste orde, of dit is bewust gedaan door Ziggo, wie het weet mag het zeggen.