Los bericht bekijken
  #24  
Oud 26 mei 2008, 21:01
RonPE1OMX's schermafbeelding
RonPE1OMX RonPE1OMX is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 maart 2006
Locatie: Heerhugowaard / Multikabel
Ziggo Internet: Z2 bundel / Scientific Atlanta EPX2203
DTV: 2x DCB-H360, 5x TU-DC40RD, 2x IR-FOX-C, 1x DCR2020
Berichten: 42
Standaard DVB-T+Wormer+Samsung DCB-B270R=DTV storing

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door inzane19 Bekijk bericht
Voor je dit leest is het misschien belangrijk te vermelden dat ik en goeie dikke coax klabel heb en dat ik een uitstekende scart kabel van 26 euro heb. Tevens heb ik een samsung lcd scherm van 32" die perfect beeld geeft.

Sinds vrijdag heb ik ziggo genomen omdat ik nu ook een lcd scherm heb. Helaas was er in deze regio geen upc dus moest ik wel ziggo nemen want digitenne is 20x niks alleen zo denk ik nu ook over ziggo.

Zaterdag de hele dag geen problemen alleen zondag diverse blokjes maar ja he dat kan gebeuren. Maandag ochtend was het ook weer raak met diverse blokjes alleen na 10 minuten was dit weer verdwenen. Nu kom ik net thuis en zet de tv aan en heb nog nergens last van totaan half 6.

Bij jensen kwam ik alleen maar blokjes tegen. Digitale decoder opnieuw opgestart en gereset maar niets hielp. Dus ik bel net ziggo op en voer mijn postcode in en ik krijg te horen dat er een storing is en omdat het druk is ze me niet konden helpen. Maar wat nou als ik wel wil wachten heb ik dan maar gewoon pech? ja dus.

Beetje jammer dat upc hier niet beschikbaar is want die hebben ze 1 km verder helaas wel. Upc is zoveel verder als multykabel aka ziggo helaas.
O jee weer iemand met zo'n geweldige Samsung van €40,- die zijn helaas niet zo goed.
Controleer even de signaal sterkte en vooral de signaal kwaliteit want die moet 100% zijn, signaal sterkte is dan niet meer van belang.
Die zwarte Samsung geeft vaak slechte kwaliteit aan, als je er dan meer signaal in stopt heb je misschien wel beeld maar de kwaliteit zie je dan vaak rond de 52% uitkomen met als gevolg nu en dan blokjes in het beeld.
Dikke kabels alleen zijn overigens niet voldoende, je moet ook alle connectoren op de juiste wijze monteren. Dit is vooral belangrijk omdat er een zendmast van Digitenne in je achtertuin staat. Versterkers en verdelers kunnen ook maar beter niet van bouwmarkt kwaliteit zijn.
Als je er niet uit komt geef je maar een belletje dan komen we het even fixen.