Los bericht bekijken
  #8  
Oud 25 mei 2008, 14:09
raymond's schermafbeelding
raymond raymond is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: Rijswijk / Prolocation
Berichten: 1.082
Standaard

Hi!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door elisa Bekijk bericht
De monteur die de modem heeft aangelegd heeft 'naar huis gebeld' om mij te activeren. Ik begrijp er geen biet meer van, want ik heb inderdaad een (poepduur) contract met Casema gesloten en niet met Ziggo.

Toen het mij na vertrek niet lukte om bij 'activatie' terecht te komen heb ik de helpdesk gebeld. Daar kreeg ik dus te horen: Uw modem is geactiveerd want hij werkt toch? En u heeft ergens anders al een email-adres dus wat is het probleem? En ... het is onbekend wanneer u een emailadres of website kunt krijgen.

Ik wil helemaal geen ziggo-account. Ik heb getekend (en betaald) voor een JAAR-contract met Casema. Wat ik al zei: met een snelheid van 20000, 500MB webruimte en geen restrictie fair use.

Ik begrijp er niets van, voel me vreemd behandeld en zelfs tekort gedaan.

m.v.g.

elisa
Wat is de datum dat de monteur geweest is en je modem geactiveerd is?

Je jaar contract bij Casema kan ik je niet bij helpen, daar zou ik de klachten service oid voor benaderen. Casema zul je overigens niet meer krijgen, dat is nu Ziggo. JE krijgt dan vermoedelijk gewoon het recht op te zeggen als het niet conform afspraak geleverd is. Maar dat is geen techische issue, daar brand ik me liever niet aan

Wat ik wel graag wil uitzoeken is het activatie probleem.

Dus gaarne de datum wanneer de monteur geweest is.

En eventueel kun je me je activatie code en/of klant nummer even private messagen zodat ik maandag e.e.a. kan checken.

Zonder doorlopen activatie proces heb je geen main account en dus geen diensten. Wellicht was de monteur zich daar niet voor bewust. Probeerde ze je te helpen, maar heb je daar nu last van.

Activatie moet ook met een Apple werken overigens, dus dat mag ook de isue niet zijn.

Thanks,
Raymond.