Los bericht bekijken
  #26  
Oud 25 mei 2008, 12:50
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Wat ik ervaar is dat er 2 groeperingen, die in wezen hetzelfde beogen, zich tegen elkaar keren. Daar is een spreekwoord over ...

De ene is een laat ik zeggen van een meer "aanvallende aard" en de ander van een meer "vreedzaam karakter". De onderlinge ergernis aan elkaars manier van "uiten" is dermate dat deze in discussies de boventoon gaat voeren en het oorspronkelijke probleem gaat overschaduwen, waardoor een boel discussies uiteindelijk steeds maar weer over hetzelfde gaan.

Inderdaad zou deze groepen uit mekaar houden ook een oplossing zijn. Maar een oplossing voor de echte problematiek bereik je daar niet mee.
We moeten nu eenmaal met elkaar door dezelfde deur, vechtpartijen in de deuropening maken dat omstanders er zich in gaan mengen en dat er niemand meer doorheen kan. Daar schieten we dus geen ene zier mee op. Als men zich dat nu maar eens zou realiseren..

Wat heeft het voor zin om dit forum op die manier naar de knoppen te helpen ?

Willen we samen Ziggo bereiken, dan is dit de aangewezen plek. Wil je de boel kort en klein slaan ...

Neemt niet weg dat je best wel mag laten blijken dat je helemaal niet vrolijk bent, maar dat kan in vele toonaarden en met mate. Ik zou bijna voorstellen om aan postings maar een soort bijvals/applaus meter te gaan hangen. Dat scheelt ieg een heleboel postings.
__________________
BenJ