Los bericht bekijken
  #25  
Oud 25 mei 2008, 01:13
BMWMaX's schermafbeelding
BMWMaX BMWMaX is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 december 2005
Locatie: Grootebroek - Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus, Cisco EPC3925 Modemrouter
DTV: CI+ Module
Berichten: 293
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TdeHond Bekijk bericht
Dat lijkt mij een goed idee Ik zat ook al te denken aan een apart forum waarin de chronische klagers gezellig samen kunnen gaan zitten klagen tegen elkaar.
Dit is nu precies het probleem wat zich in heel Nederland afspeelt, zoals het nu ook gaat. Alles maar weg willen stoppen en bang zijn voor wat anderen misschien denken en zeggen. Zodra men zegt wat de meerderheid denkt dan wordt die minderheid weggestopt alsof ze niet bestaan.

Niemand durft meer tegenwoordig. Iedereen is "bang" voor bepaalde groepen.

Hier lijkt het wel of iedereen "bang" is geworden voor de mensen die wel openlijk hun ongenoegen durven en willen plaatsen.

Vandaag de dag is vrijwel alles mogelijk maar een beetje de klant echt klant laten zijn en voelen is er in het algemeen niet meer bij. Al die fusies maken het er niet beter op. Als wij, de klant, zo belangrijk zijn dan laat je de klant spreken en klagen en problemen melden voor normale tarieven. Zoals het voorheen bij diverse bedrijven ook tijdelijk is gebeurd. Een jaar lang bijvoorbeeld een helpdesk tegen lokaal tarief bijvoorbeeld. Als dan eenmaal alles weer geluwd is dan kan je best weer iets vragen. Dit heeft destijds goed gewerkt. Dus als de klant centraal staat dan hoef je daar niet eens over na te denken. De klant bepaald of een bedrijf bestaansrecht heeft en niet andersom dat een bedrijf bepaald of een klant bestaansrecht heeft.

Ziggo zal het misschien wel goed bedoelen allemaal maar het komt er een beetje beroerd uit helaas. Er zijn al teveel wisselingen geweest van partijen, die niet allemaal even goed liepen, waardoor de klanten terecht niet zo positief meer kunnen en willen zijn. Het houdt ergens een keer op. Dit is zeker jammer als een bedrijf het echt meent maar neem maar aan dat over een paar jaar we weer van vorenaf aan beginnen met de volgende partij.

Helaas heeft de tijd geleerd dat dit geen mening is maar een feit. Maar goed, de komende tijd zal het leren. Zodra alles weer goed/beter loopt dan hoor en zie je deze mensen (daar hoor ik ook bij ) niet meer en kunnen we even genieten van die betere tijd.
__________________
Gr, Marcel