Los bericht bekijken
  #18  
Oud 24 mei 2008, 16:28
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sicko Bekijk bericht
Ziggo groupies die elk topic proberen om zeep te helpen waarin iets wordt aangekaart dat niet goed verloopt zijn in mijn ogen net zo irritant, maar helaas verzuimt de forumleiding daar tegen op te treden. Uiteindelijk gaat daar een forum ook aan ten onder, maar dat zal de Ziggo groupies een zorg zijn zolang de vaak terechte klachten maar niet meer in het openbaar worden gemeld.
Door mijn reactie bevestig noch ontken ik dingen, maar mensen kunnen klachten op een normale manier brengen. Niet met dat gezeik en hoog van de toren blaten. Men bereikt er toch niets mee en eigenlijk hoop ik dat er helemaal niets aan gedaan wordt dan. Behandel een ander zoals jezelf behandeld wenst te worden. Ook bij klachten kan het op die manier. Niet dat schorriemorrie wat zich hier registreert, hun klacht dropt en weer wegblijft zonder constructuele onderbouwingen en zo.

Ziggo klote? Tsja, opbouwende fase. Casema en @home waren al niet anders, get used to it
Service site die niet werkt? Is in opbouw. We merken het vanzelf... echt dringend, bel je de klantenservice even. Oja, kost geld

Dat kinderachtige gezeik ook altijd. Tel tot 10, denk na en geniet van het heerlijke weer. Bereik je meer mee dan dat domme geblaat!