Los bericht bekijken
  #15  
Oud 24 mei 2008, 16:10
Sicko's schermafbeelding
Sicko Sicko is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 16 mei 2008
Locatie: multikabel
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brammetje Bekijk bericht
Dus iets wat WEL werkt, moet opgeheven worden? Je kan ook zelf even bellen en niet zo krenterig zijn
Zoals ik al aangaf werkt het niet naar behoren omdat er geen antwoord volgt op de drie keer dat ik het formulier heb ingevuld. Aan een ontvangstbevestiging alleen heb ik niets, er hoort ook nog een antwoord te volgen.

Het plaatsen van een smiley maakt je aantijging over mijn vermeende krenterigheid nog steeds niet grappig. Ik maak gebruik van een service die Ziggo biedt om via de website zaken te melden met behulp van formulieren. Als dat niet werkt dan is het netjes om dat te melden zodat ik alsnog de beslissing kan nemen om te bellen i.p.v. dat men nu de indruk wekt dat de formulieren verwerkt zullen worden.

Citaat:
(vaak gaat het maar om een paar minuten en is ineens al je stress verdwenen en hoeven wij de nutteloze frustraties niet meer te lezen ) Je weet dat ze in een overgangfase zitten... Zolang het maar in jouw straatje past hè. Oeps, nu ben ik gelijk een fanaat, ohjee...
Dat je een Ziggo groupie bent was al langer duidelijk. Je dult het niet dat Ziggo klanten hier gewoon op een normale manier komen melden wat er aan schort. Misschien moet je nog eens naar die reclames van Ziggo kijken waarin wordt aangegeven dat Ziggo graag wil luisteren naar wat haar klanten te vertellen hebben. Alleen proberen jij en andere Ziggo groupies het anderen onmogelijk te maken om Ziggo uberhaupt te laten weten wat er beter zou kunnen.

Klanten die overal in elk topic dezelfde klacht keer op keer herhalen zijn oervervelend en worden terecht aangepakt door de forumleiding. Ziggo groupies die elk topic proberen om zeep te helpen waarin iets wordt aangekaart dat niet goed verloopt zijn in mijn ogen net zo irritant, maar helaas verzuimt de forumleiding daar tegen op te treden. Uiteindelijk gaat daar een forum ook aan ten onder, maar dat zal de Ziggo groupies een zorg zijn zolang de vaak terechte klachten maar niet meer in het openbaar worden gemeld.