Los bericht bekijken
  #76  
Oud 24 mei 2008, 13:38
raymond's schermafbeelding
raymond raymond is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: Rijswijk / Prolocation
Berichten: 1.082
Standaard

Hi!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door viper Bekijk bericht
- Ik heb eerst de hele ochtend maar gespendeerd aan het lezen van sommige problemen over het overgaan van Multikabel naar Ziggo...

- Na het advies van sommige forum leden is het niet gelukt om op de service site in te loggen van Ziggo.

- Helpdesk 0900-1884 gebeld (17 minuten in de wacht) voor mijn domein gegevens een oplossing gekregen, namelijk eigendomein.quicknet.nl voor pop3 in te vullen ipv (voorbeeld) oeroeboeroe.quicknet.nl dus je moet letterlijk eigendomein.quicknet.nl invullen. (einde 20 minuten)

- De helpdesk heeft mij vriendelijk te woord gestaan en na beraad met 1 van zijn collega's, tot de conclusie gekomen dat inloggen op de service site (nog) niet mogelijk is omdat mijn naam ook bij de andere providers in gebruik kan zijn. De helpdeskmedewerker heeft mijn probleem in de agenda gezet en belt mij terug a.s. of volgende week terug (hopelijk) met een oplossing.

Tot zover mijn bevindingen.

ps. al lid vanaf de multiweb tijd....Dus Sonera tijdperk ook meegemaakt, als je dat overleeft hebt dan kunnen we Ziggo die kans ook wel geven ;-)
Daar heeft Multikabel brieven over uitgestuurd, met de inlog methodiek voor mensen die bij een duplicate hadden op de username. Heb je die brief niet ontvangen?

Het eigen domein verhaal is al eerder aan de orde geweest op het forum.
Kan zo snel de post niet vinden maar klopt, de mailserver is echt letterlijk, eigendomein.quicknet.nl. Zo was het toch ook in de e-mail verteld die naar alle eigen domein houders verstuurd was. Of had je die te letterlijk opgevat? Hebben we van meer mensen gehoord, dus niet geheel onterrecht denk ik.

Bye,
Raymond.