Los bericht bekijken
  #98  
Oud 24 mei 2008, 07:53
E.C.Haas's schermafbeelding
E.C.Haas E.C.Haas is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 mei 2008
Locatie: Andijk
Ziggo Internet: bundel
DTV: n.v.t
Berichten: 7
Standaard de eerste ervaring Ziggo

Hallo,
en dat geld voor ierereen die deze reactie leest.
Het gaat er mij niet om om een bedrijf een kans te geven zich in het beginstadium te ontplooien, en de foutjes er uit te halen voor de gebruikers, maar op de mannier zoals er word omgesprongen met de multikabel abbonees. Ik heb, of had al jaren lang multikabel. Veel problemen gehad met storingen en dan maar weer bellen met multikabel, met als oplossing stekkertje er in en stekkertje er uit van het modem. Ik werd er gek van. totdat ik een brief kreeg van multikabel 3 maanden geleden dat mijn gebruikersnaam was veranderd en deze zou bij het inloggen mijn e-mailadres worden. Oke, ook weer aangepast. Drie weken geleden ligt er een brief op mijn deurmat, dat het abbonnement een maand vooruit betaald moest worden omdat multikabel Ziggo zou worden, met andere regeltjes. Die regeltjes waar iedere multikabel gebruiker niet zo blij mee waren. Informatie nummer gaat van 0,1 cent naar 10 cent per min. als je wat wilt vragen. Onderling bellen met andere multikabel gebruikers is van de baan. Ik zit er op te wachten dat het abbonnements geld ook word verhoogd. Het is beslist niet beter geworden. Ik probeer al drie dagen de klantendienst te bellen tegen het tarief van 10 cent per minuut. Per keer zit ik 15 minuten te wachten voordat ik word doorverbonden, en nog heb ik geen contact met deze instelling Ziggo gehad. Maar mijn telefoon tikken lopen wel op zo, en dat is voor ziggo best meegenomen die belletjes.
Ja, dan moet ik toch reageren als als er een reactie komt van het forum die vind dat ik moet afwachten op de afwikkeling van deze 3 providers die bezig zijn met hun web site. Geef hun een kans??? ik weet niet wat u daarmee bedoelt, maar een ding is zeker....ik heb niet om deze veranderingen gevraagd.
Gisteren 23-05-08 kreeg ik een mailtje met een nieuw klanten nummer.
Nou dacht ik, daar gaan we weer. Inloggen, gebruikersnaam. niet gelukt na 10 pogingen. Mijn email adres en na het @ ziggo.nl. verschillende keren geprobeerd. Toen heb ik mij opnieuw laten registreren met mijn opgestuurde nieuwe klant nummer. Alles ingevuld, verzenden....niet gelukt na 10 pogingen. Ik ben het nu zat. En ach, een andere 10.000 multikabel gebruikers zulllen het ook wel zat zijn, en zoeken een andere provider.
Maar dat is voor de 3 providers geen probleem, immers de 3 providers bij elkaar geeft toch een behoorlijk ledental, en kunnen dat wel misen.
Multikabel gebruikers zouden meer op internet moeten kijken wat de mogelijkheden zijn goedkoper en beter uit de voeten te komen. Ik ga dat wel doen.

Haas
Andijk