Los bericht bekijken
  #97  
Oud 23 mei 2008, 22:24
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/WRT610N
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.170
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JohanHDrent Bekijk bericht
Misschien dat het bedrijf niet zo hoog van de toren moet blazen en eerst de zaken rond moet hebben voordat ze met groot bombarie iets afkondigen wat ze niet waar kunnen maken. Het is toch zot dat het zo schijnt te zijn dat het nog 2 maanden moet duren (info van Ziggo) voordat iedereen kan profiteren? En dan praat ik niet over een paar mensen, maar over een paar honderdduizend.
Wacht dan de 2 maanden en ga dan niet roepen dat je naar je klanten luistert en dat alles beter gaat worden.
Ze hadden een geweldige kans om nu eens te laten zien dat ze wel tot goede dingen in staat waren, maar helaas: ook dit weet men weer te verknoeien.

Luister, Ziggo is nu een week (officieel) van start en je kunt niet verwachten dat alles koek & ei vanaf het begin. Ik zelf ga over een x aantal weken wel eens bekijken wat voor mij de geschikste bundel is, als het bedrijf niet zelf een voorstel doet. Ik heb zelf ook een schotel maar dat is geen alternatief voor kabel, alleen leuk om die zenders te ontvangen die Ziggo niet door geeft (Bahn TV, Horse & country, Premiere enz). Geef zo'n bedrijf een kans om (te proberen) waar te maken wat ze zeggen en ga er niet gelijk op in hakken. Ik ben geem lemming, maar ik geef Ziggo wel de tijd om zichzelf te bewijzen.

Gert.