Los bericht bekijken
  #73  
Oud 23 mei 2008, 11:02
JohanHDrent's schermafbeelding
JohanHDrent JohanHDrent is offline
Member
 
Geregistreerd: 11 april 2008
Locatie: Hoogezand/@Home
Ziggo Internet: totaal abb/panasonic decoder
Berichten: 77
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brammetje Bekijk bericht
Dat is natuurlijk onzin, je staat helemaal niet machteloos, een andere provider is zo gevonden. Mocht je niet over willen stappen naar een andere provider dan is de klacht waarschijnlijk ook niet zo erg als men doet voorstellen. Ik snap niet dat de klagende klanten niet een beetje geduld hebben. Overal heb je kinderziektes, overal heb je aanloopproblemen, maar ja, als je je er druk om gaat maken heb je alleen jezelf er mee Denk toch na...

Nog maar eens de vragen dan:
- wie kan mij meer dan 100 tv kanalen bieden (incl. BBC en Discovery)?
- wie kan mij internet via de kabel bieden?

En dan even over kinderziektes en aanloopproblemen.
Die heb je met nieuwe net startende organisaties.
Maar als je een aantal flutorganisaties in elkaar schuift (lees de diverse media er maar op na) dan moet je toch echt niet geloven dat de uitkomst dan ineens een goede organisatie wordt.

Hoezo een beetje geduld?
Wie start er met Ziggo en wie geeft een gigantisch bedrag uit aan reklame? En is het geregeld? Kunnen de mensen van Home overstappen? Nee dus, want dat heeft men nog niet geregeld.


Ik ben ervan overtuigd dat organisaties als Ziggo blij zijn met klanten zoals jij. Je slikt gewoon alles voor zoete koek. Je zult denk ik waarschijnlijk wel een uitnodiging krijgen om in het klantenpanel plaats te nemen, dan zijn ze er in ieder geval zeker van dat de resultaten positief zijn.