Los bericht bekijken
  #19  
Oud 22 mei 2008, 23:04
breal's schermafbeelding
breal breal is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 mei 2008
Locatie: Casema
Berichten: 15
Standaard

Hallo allemaal,

The story continues….

Ben bij mijn schoonvader geweest, en heb de decoder met de nieuwe kabel etc. aangesloten. Wat denk je, perfect geen problemen, signaal kwaliteit 100% en een BER van 0.

Mijn schoonvader had ook nog een dubbel shielded scartkabel, met vergulde connectoren, dus die heb ik maar even geleend, je weet maar nooit.

Thuis aangekomen, alles maar dan ook alles uitgezet (router, wireless, DECT, dolbyd etc.), stekkers eruit (en dat zijn er dus nogal wat ;-)). Alleen de TV en de decoder aangesloten. De kabel met de gegoten stekkers en 90 dB demping direct aangesloten vanaf de AOP op de decoder, en de shielded scartkabel op de TV. Vervolgens het spul aangezet………

Helaas nog steeds een signaalsterkte van tussen de 67 en 70%, signaalkwaliteit tussen de 84 en 88%, en een BER van 5 a 6 #$%#$%#$%#$$#%#$%#$%#$%#$%#$% pfffffff….....

Dat wordt dus morgen Ziggo bellen, ik vermoed dat toch het signaal wat ik binnen krijg te zwak is en dat de apparaten die ik heb staan niet de interferentie veroorzaken. Wellicht heeft iemand nog een goed idee dan sta ik daar zeker voor open.

Ik hou jullie allemaal uiteraard via dit forum op de hoogte, bedankt zover.

Groetjes B-Real