Los bericht bekijken
  #8  
Oud 22 mei 2008, 21:26
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard Informatie verzamelen.

Er zijn een aantal gebieden waar Ziggo abonnees geen Alles in 1 pakket kunnen afnemen omdat één van de losse diensten die je daarvoor moet afnemen bij Ziggo, niet bij Ziggo (kan) worden afgenomen.

Meestal blijkt dat analoge TV te zijn via een lokaal netwerk, waarbij Ziggo niet de eigenaar is van het netwerk. Vaak is dat nog de gemeente of een nutsbedrijf. De overige diensten kunnen via datzelfde lokale netwerk wel door deze mensen via Ziggo worden betrokken.

Aangezien de onderliggende problematiek uitgaat boven de reikwijdte van de MGV, omdat er meer partijen in zijn betrokken, hebben wij COAX benaderd met de vraag of zij iets kunnen betekenen in deze.

Het zou kunnen wezen dat hier ook iets in meespeelt als het verwerven van eigendom over zo'n netwerk. Daar willen we achter zien te komen. Vaak zie je ook dat er nog "speciale tarieven" of andere afspraken worden gemaakt als zo'n netwerk over gaat in andere handen.

Wij zouden die uitzonderings gebieden graag in kaart willen brengen. Zo weten wij nu dat bv. Edam/Volendam, Muiden, COGas gebied daartoe behoren.

Wat willen we graag weten ? (En neen alsjeblieft geen commentaren met ongenoegens). Liever ook geen gebiede posten als deze al genoemd is, tenzij het om correcties of aanvullingen gaat.

Naam van het gebied :
Netwerk eigenaar :
Welke dienst wordt niet (direct) door Ziggo geleverd :
Wat kost deze :
Aan wie wordt deze betaald :
Van wie wordt deze uiteindelijk betrokken :
Welke diensten van Ziggo worden afgenomen en betaald aan Ziggo :
Aanvullende opmerking :
__________________
BenJ