Los bericht bekijken
  #2  
Oud 22 mei 2008, 20:58
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door D-Lo Bekijk bericht
Ik heb sinds een paar weken een (voordat Casema Ziggo werd) een Samsung DCB-P850R ontvanger van ze gekregen. Leuk dingetje maar daarvoor had ik de digitale ontvanger van Humax Ir-Fox (als ik het goed heb).

Als ik met de Humax op internet ging of ging bellen dan had ik geen enkel probleem met het beeld. Maar bij de Samsung krijg ik alleen maar problemen.
Als ik bijv. een YouTube filmpje ging bekijken dan begint het beeld opeens te storen (blokjes verversen niet + een "redelijk" hoge BER van 700). En als ik ga bellen of gebeld word dan valt het beeld helemaal weg. Ik heb al een paar keer met Casema gebeld en zij zeiden dat ik een andere coax kabel voor de tv moest kopen (dect-signalen verstoren het beeld??), en een ander zei dat er een versterker geplaatst moest worden bij de meterkast (want daar komt mijn signaal binnen). Ik heb wel een andere geïsoleerde coax gekocht voor de ontvanger.. maar nogsteeds het zelfde gedoe.

Weet iemand wat het probleem is???
Is het alleen als je gaat bellen, of ook altijd als je iets met je internet doet ??

Heb je soms de basispost van je draadloze telefoon vlak bij je Samsung staan ? Heb je soms een draadloze router die vlak bij de Samsung staat?

Indien dit zo is, probeer die eens verder weg te zetten.

Indien niet, dan moet je toch al je kabels eens nalopen, en ook de kabels en aansluitingen van je kabelmodem, zitten die los of niet goed? Waar is je kabelmodem aangesloten, direct op de doos waar je kabel het huis inkomt of heb je die elders aangesloten ?
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....