Los bericht bekijken
  #20  
Oud 22 mei 2008, 20:15
JohanHDrent's schermafbeelding
JohanHDrent JohanHDrent is offline
Member
 
Geregistreerd: 11 april 2008
Locatie: Hoogezand/@Home
Ziggo Internet: totaal abb/panasonic decoder
Berichten: 77
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
'Mr. Parker',


Ik hoop dat je met het antwoord wat je van de helpdesk hebt ontvangen en de reactie van mij een beter beeld hebt van de situatie. Uiteraard staat het je vrij om panasonic te benaderen. Panasonic heeft de afspraak dat ze in juni opnieuw een onderzoek starten om gezamenlijk met de nieuwe subcontractor een analyse te doen van de huidige problemen. Aan de hand van dit onderzoek zal een verder plan gemaakt worden. Ik kan nog geen indicatie geven wanneer er een oplossing in zicht is, ik kan je alleen verzekeren dat er nog steeds achter de schermen gewerkt wordt aan een oplossing.

Anoniem
Geachte anoniem.
Al jaren worden we aan het lijntje gehouden mbt tot de update. En als de discussie te hevig wordt, dan verwijst Home naar Panasonic en Panasonic naar Home. Daarbij komt dan ook even de verwijzing van Home, dat wij bij Panasonic moeten zijn, het is tenslotte een Panasonic decoder.
Dit is allemaal onzin. Ik heb een relatie met Home en niet met Panasonic. Ik heb ook nooit een relatie met Panasonic gehad. Home is de organisatie geweest, die mij de Panasonic decoder heeft gestuurd en moet ook maar voor een oplossing zorgen. Als ik een nieuwe auto koop en er is iets met de banden dan ga ik ook niet naar de bandenfabrikant maar naar de dealer waar ik mijn auto weg heb.

Ik neem aan, dat u het niet vreemd vindt, dat ik geen enkel vertrouwen meer heb in het feit, dat dit probleem ooit opgelost gaat worden.
Helaas blijkt Ziggo geen haar beter te zijn. Met groot bombarie wordt er van alles geroepen, en als het er op aankomt, dan geldt het allemaal nog niet voor de homeklanten, deze zijn nog steeds "overgeleverd" aan de homeorganisatie.