Los bericht bekijken
  #47  
Oud 22 mei 2008, 19:59
JohanHDrent's schermafbeelding
JohanHDrent JohanHDrent is offline
Member
 
Geregistreerd: 11 april 2008
Locatie: Hoogezand/@Home
Ziggo Internet: totaal abb/panasonic decoder
Berichten: 77
Standaard De eerste ervaringen? Gewoon zeer slecht.

Ik krijg zo langzamerhand het gevoel dat Ziggo er met alle geweld doorgepushed is. Waarschijnlijk om eventjes 2 x geld van iedereen te vangen, want verder.......... is het gewoon een bende.

Wat voorbeelden:
Gisteren eens goed op de site gekeken en besloten om mijn losse zaken om te zetten naar een combi abb. Kan ik ook eindelijk die Panasonic (al 2 jaar wordt er door home een update beloofd) de deur uit doen.
Dus gebruik gemaakt van de terugbelservice (hoef ik in ieder geval niet eindeloos in de wacht staan). Kwam de mededeling dat het erg druk was, en dat ik mijn gegevens kon achterlaten en ook kon aangeven wanneer ik door hun teruggebeld zou worden. Heb ik aangegeven dat ik graag vanmorgen tussen 9.00 en 12.30 teruggebeld wilde worden.
De gehele morgen op een telefoontje zitten wachten, maar al wat er kwam: geen telefoontje van Ziggo.

Dus laat in de middag nog maar eens een poging ondernomen, en ja hoor, toen werd ik wel direct teruggebeld.

En het resultaat..............
Helaas, maar ja Ziggo roept wel wat, maar ze hebben Home nog niet opgeschakeld, dus de mensen van Home moeten hun eigen klantenservice maar bellen. De dame in kwestie kon mij ook niet vertellen hoe lang dit allemaal ging duren. Aangezien je met de klantenservice van Home echt geen kant opkan, ziet het er naar uit, dat de home mensen voor de zoveelste keer in de kou gezet worden.

Het toont allemaal in ieder geval aan, dat Ziggo nergens klaar voor is, ze hebben de organisatie op geen enkele manier voor elkaar.