Los bericht bekijken
  #2  
Oud 22 mei 2008, 10:54
kingpin's schermafbeelding
kingpin kingpin is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 20 juli 2004
Locatie: Support N.W.
Ziggo Internet: A-I-Extra, Ubee EVM3200, Sitecom Gigabit/XR
DTV: Humax / PVR
Berichten: 1.054
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dolphs Bekijk bericht
Nu wil het geval dat de buren geen ZiGGo (Casema) meer hebben sinds een jaar oid, dus het vermoeden is ZEER groot dat de verkeerde kruising is gesloopt en er in de wijkkast dus iets is gebeurd wat niet is gecommuniceerd naar de helpdesk, want daar wisten ze te vertellen dat na 7 maart nooit meer iets is gebeurd in die betreffende kast: ZEER vreemd dus.
Het zou zeer mogelijk zijn dat de monteur bij het afsluiten een foute "Cross" in de eindversterker kast heeft gemaakt. Maar dit alleen indien deze kast niet op afstand te schakelen is.

Citaat:
Echter nadat 3x de verbinding was verbroken heb ik de 4e keer moeten vernemen dat een monteur pas maandag (6 dagen later!!!!) kan langskomen om het op te lossen. Nu zit het mij MEER dan dwars dat ik een dag moet thuisblijven (tussen 12.00 en 18.00) omdat er aan de andere kant een blunder is begaan, bovendien staat voor een soortgelijke storing max 72 uur wat ik op zich al ZEER opmerkelijk vind: fix binnen 24 uur!
Inderdaad als genoemde eindversterker niet op afstand is te schakelen, dan is een monteur 2 keer per week in de gelegenheid langs te komen.
Maar als het een "uitval" van alle producten zou betreffen, dan kan een monteur meteen langs komen. dit even goed aangeven.


Citaat:
Omdat ik ook digitale tv heb, ben ik van plan om de totale factuur in mindering te gaan brengen voor de dagen dat ik geen signaal heb gehad, dat lijkt me meer dan redelijk, dus 30 dagen minus de "schade" ...
Zorg dat eerst alles in orde komt, en stuur dan een brief naar de afdeling klachten met het verzoek om een schadeloosstelling op uw abonnement.

Citaat:
Ik wou maar zeggen ZiGGo gaat het anders doen????
Geef een nieuw bedrijf de tijd!