Los bericht bekijken
  #1  
Oud 22 mei 2008, 10:32
dolphs's schermafbeelding
dolphs dolphs is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 30
Standaard Klantenservice ZiGGo

Ik zat te twijfelen of ik dit topic moest maken of dat ik het onder de eerste ervaringen met ZiGGo moest plaatsen. Echter gekozen voor nieuw topic.

Sinds dinsdag zit ik plotsklaps zonder analoog signaal, dus ik bel 's avonds meteen naar de helpdesk of er een storing bekend is en dat was niet het geval. Natuurlijk neemt men een standaard lijstje met je door wbt gebruikte kabels en of je betalingsachterstand hebt. Er is niets veranderd in huis EN ik betaal netjes dus het moet wel iets zijn in de wijkkast was de conclusie, echter...

Nu wil het geval dat de buren geen ZiGGo (Casema) meer hebben sinds een jaar oid, dus het vermoeden is ZEER groot dat de verkeerde kruising is gesloopt en er in de wijkkast dus iets is gebeurd wat niet is gecommuniceerd naar de helpdesk, want daar wisten ze te vertellen dat na 7 maart nooit meer iets is gebeurd in die betreffende kast: ZEER vreemd dus.

Echter nadat 3x de verbinding was verbroken heb ik de 4e keer moeten vernemen dat een monteur pas maandag (6 dagen later!!!!) kan langskomen om het op te lossen. Nu zit het mij MEER dan dwars dat ik een dag moet thuisblijven (tussen 12.00 en 18.00) omdat er aan de andere kant een blunder is begaan, bovendien staat voor een soortgelijke storing max 72 uur wat ik op zich al ZEER opmerkelijk vind: fix binnen 24 uur!

Omdat ik ook digitale tv heb, ben ik van plan om de totale factuur in mindering te gaan brengen voor de dagen dat ik geen signaal heb gehad, dat lijkt me meer dan redelijk, dus 30 dagen minus de "schade" ...

Ik wou maar zeggen ZiGGo gaat het anders doen????