Los bericht bekijken
  #85  
Oud 21 mei 2008, 16:34
Klaus_1250's schermafbeelding
Klaus_1250 Klaus_1250 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Roosendaal / @home
Ziggo Internet: Internet Regelmatig / Motorola SB4200
DTV: 2x Humax IR Fox C / Twinhan CabCI-2033 + Alphacrypt
Berichten: 113
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kingpin Bekijk bericht
Word er het natuurlijk niet gereageerd? hoezo?
Omdat ik en andere nog niet hebben meegemaakt dat ze het wel doen. Problemen met Humax IR FOX-C na laatste update? Geen reactie (jah, stekker eruit en erin doen, daar kan je wat mee...). Opmerkingen over verwijzing naar null-stream voor PCR's bij een aantal radio-stations? Geen reactie. Opmerkingen over verkeerde NIT (1000 ipv 1111 in mijn gebied)? Geen reactie. 18 maanden lang verkeerde DNS-records voor mijn ip/hostname? Geen reactie. Problemen met kabelontvangst door beschadigde kabel (geconstateerd door hun eigen monteur)? Geen actie (pas na een jaar, toen het finaal mis ging. Werd een nieuwe kabel gelegd, bleek in heel de wijk al nieuwe kabels te liggen, alleen moesten die nog aangesloten worden). Vraag mbt legitieme mail die geweigerd word door de mail-server? Geen reactie. Problemen destijds met de COM21 modem die geen fatsoenlijke upload kon halen? Geen reactie (opgelost doordat de COM21 *kuck* "kapot ging"). Tis dat ik het niet allemaal heb bijgehouden, maar ....

Citaat:
Een spamfilter wordt door de gebruiker zelf ingesteld, niet door de "gemiddelde" Ziggo werknemer.
Ik kan me dat niet voorstellen. Ik onderhoud zelf ee x-aantal spamfilters en dat is onmogelijk te doen door een normale gebruiker. Hoogstens kan hij/zij de strengheid ervan instellen. Maar een spamfilter op minder streng zetten omdat er anders een mail word geblokkeerd die in de verste verte niet op spam lijkt, lijkt me een probleem bij Ziggo. Verder lijkt het me stug dat een gebruiker kan of weet hoe hij/zij de mailserver reply kan aanpassen.

@harold: Hotmail is ook niet de meest betrouwbare email provider. Ze willen email nog wel eens email accepteren, maar vervolgens kwijtraken voordat het bij de gebruiker komt (inbox danwel ongewenste mail). Komt niet heel veel voor, maar dat het kan, is toch wel een erg kwalijke zaak.