Discussie: Ziggo reclames
Los bericht bekijken
  #15  
Oud 21 mei 2008, 13:03
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pietstrooper Bekijk bericht
Inderdaad erg irritant maar bovenal erg veel !!!!!!!! en wie ga dat betalen ? Ik vrees met grote vrezen hou de abbonementkosten maar in de gaten. mark my words
Sorry, maar wordt van dit soort opmerkingen altijd zooo moe.... bij elke actie of campagne altijd weer al die ***** (vul zelf maar in) die gaan zeuren dat we vast wel weer meer gaan betalen.

Wanneer begrijpen mensen nu eens dat marketing noodzakelijk is voor een gezond bedrijf. Uiteraard zitten de kosten van marketing in de prijzen verdisconteerd, maar geen marketing betekend geen nieuwe klanten geen nieuwe investeringen en vaste kosten verdelen over minder klanten.

Kortom: zonder reclame gaan de abokosten pas omhoog. En zit je bovendien binnen no time bij een provider die niet meekan met de concurrentie omdat geen investeringen gedaan kunnen worden. En dan moet je die zelfde mensen horen klagen.

Ik verwacht dus niets anders dan dat Ziggo nu met een groot reclame offensief komt. Ik zou mij persoonlijk pas zorgen maken als ze dat niet zouden doen.

Alleen heb ik wat mijn twijfels bij de effectiviteit van de huidige campagne.