Los bericht bekijken
  #67  
Oud 20 mei 2008, 18:21
ziggo-newby's schermafbeelding
ziggo-newby ziggo-newby is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 mei 2008
Locatie: @home
Ziggo Internet: alles-in-1-plus
DTV: humax ir-fox c
Berichten: 82
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Henry Leenheers Bekijk bericht
Bron: COAX Belangenvereniging:

Hotmail blokkeert Ziggo-klanten.

19 Mei '08 Een 'beperkt aantal' klanten van kabelprovider Ziggo kan sinds enkele dagen geen e-mail meer versturen aan Hotmail-gebruikers. Volgens woordvoerder Bart Ledegang van Ziggo heeft de webmaildienst van Microsoft een mailserver van @Home, dat afgelopen week samen met Casema en Multikabel opging in het nieuwe telecombedrijf, op een zwarte lijst geplaatst. Reden voor de blokkade is dat vanaf de betreffende server spam zou zijn verzonden. Ziggo onderzoekt de klachten en verwacht dat de blokkade in de loop van maandag ongedaan kan worden gemaakt.
COAX NL. heeft inmiddels ook de bevestiging van Ziggo ontvangen omtrent de bovenstaande problemen. Ziggo is nu bezig om in contact met hotmail te komen, om het hoe en waarom te achterhalen en wat te doen om van de blacklist af te komen.
Bron: NU.NL Nieuws en Ziggo
Update: 19.45 nog twee servers staan op de blacklist. Deze gaan er ook af maar het heeft even tijd nodig. De overgrote meerderheid ondervindt geen hinder meer bij het mailen naar hotmail.
Update 20-05-08; Wij hebben zojuist de mededeling gekregen dat alle problemen zijn opgelost en er weer sprake is van ongehinderd verkeer.
helaas, het is nog niet opgelost,
heb uiteraard het gelijk uitgeprobeerd, maar krijg gelijk het inmiddels bekende emailtje:
Mail niet afgeleverd : retour afzender
etcetera
__________________
als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken - Mahatma Ghandi