Los bericht bekijken
  #54  
Oud 19 mei 2008, 21:59
keesv1's schermafbeelding
keesv1 keesv1 is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 april 2008
Locatie: Casema:Alphen aan den Rijn
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
DTV: CISCO 8455DVB HD-PVR
Berichten: 92
Angry

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door John² Bekijk bericht
"Er is op dit moment een nieuwe Humax HD ontvanger in ontwikkeling voor de Nederlandse markt. De testen zitten in de afrondingsfase. Deze nieuwe HD-ontvanger is de opvolger van HD-1000C."

Je mag héél voorzichtig dit wel als 2e antwoord beschouwen van Anoniem.
Het is terecht dat hij nog niets loslaat tot er zekerheid is.
Er gaat heus wel iets gebeuren voor aanvang van de EK2008.
Er zijn onzettend veel HDready/Full HD schermen verkocht de laatste maanden, dus de voetliefhebbers onder deze kopers willen straks in juni ook graag smullen.
Mijn gevoel zegt me dat er zo rond mei een EK2008 HDTV reclame promotie zal losbarsten om de HDTV decoder aan de man(vrouw) te brengen en alle zeilen worden bijgezet om ook deze Humax op tijd te beschikking te hebben
Tot nu toe nog geen nieuws dus! Velen met mij zijn waarschijnlijk het wachten zat. Het is nu 19 mei 2008 en we hebben de overgang van o.a. casema naar ziggo gehad. DIT LEEK MIJ EEN UITGELEZEN KANS OM HET HELE HDTV GEBEUREN TE PROMOTEN MET O.A NIEUWE EN BETERE ONTVANGERS. Niks van dat alles! De Scientific Atlanta HDTV PVR werd 23 mei 2007 aangekondigd maar is nog steeds niet op de markt. Ook is er niets bekend over de mogelijkheden en de prijs.

Ik voel mij als ziggo klant niet serieus genomen. Geef in ieder geval juiste info over nieuwe producten, wat is ziggo van plan, kortom HOE LANG MOETEN WE NOG WACHTEN?????

Sorry, maar ik moest dit even kwijt!

Groet,

Kees