Los bericht bekijken
  #26  
Oud 19 mei 2008, 21:50
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Terra Bekijk bericht
Kijk dit vind dus weer dooddoener, gelijk op de emoties en het zwaarste geschut gaan gooien, en bla, bla, bla. Heb je aandelen bij Ziggo ofzo.

Het gaat hier duidelijk om het belang van de consument en zijn recht. Niet om het belang van het bedrijf. Wij als consument hebben niet gekozen voor een samenvoeging van Casema, MK en @Home.

In de meerjaren planning, sturende deel van Zesko-Holding stond allang vast dat op 16 mei Casema, MK en @Home, Ziggo ging heten.

In mijn optiek hadden de zaken allang op orde kunnen zijn en de klanten beter geïnformeerd kunnen worden.

Dan m.b.t. TRT dit had allang opgelost moeten zijn volgens het citaat van www.TVhomeforum.tk door Anoniem.

Door anoniemop Zo Dec 23, 2007 12:30 pm Forum: Casema TVD | oud nieuwsOnderwerp: Uitstel uitbreiding pakket tot tweede helft januari 2008.Reacties: 58Bekeken: 5068

... aanpassingen in de administratieve systemen moet plaatsvinden. Na 9 januari blijven nog een aantal kleine verschillen bestaan tussen @home en Casema/Multikabel v.w.b. het radio pakket en het turkse pakket bij @home. Ook deze verschillen zullen in eind Q1 / begin Q2 opgelost zijn. [/color:2ei9ds7k]
Voor de invoering van het turkse pakket voor het Ziggo / @Home gebied moet het (@home) digitaal headend eerst omgebouwd zijn. De planning is juni. Zodra het nieuwe digitaal headend actief wordt, zal het turkse pakket doorgegeven/ toegevoegd worden.