Los bericht bekijken
  #25  
Oud 19 mei 2008, 21:24
benjenkins's schermafbeelding
benjenkins benjenkins is offline
Member
 
Geregistreerd: 4 maart 2008
Locatie: - Casema
Berichten: 45
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bordewolf Bekijk bericht
Dat komt voort uit het simpele feit dat we allemaal hetzelfde betalen. Als ik jouw oordeel volg dan zou Ziggo bijvoorbeeld in het @home gebied maar 40 zenders kunnen doorgeven en in het MK-gebied 60. We betalen nu eenmaal allemaal voor hetzelfde gelijkwaardige produkt. Daar mogen dus van klant tot klant geen verschillen in zitten.

Deze gelijkwaardigheid moet ook gelden voor paketten en noem het maar op. Je kunt het nu eenmaal niet maken de een alles te geven en alle voordelen en de ander te laten stikken.
Even de advocaat van de duivel spelen: En waarom niet?
Het staat Ziggo vrij om in verschillende gebieden verschillende pakketten tegen verschillende prijzen aan te bieden. Vindt je dat niet leuk/aardig/eerlijk? Dan neem je toch geen Ziggo? Niemand dwingt je hoor.

Dat heet nou vrij ondernemerschap.

Overigens gebeurt dit soort zaken veel vaker dan jullie denk ik in de gaten hebben. In plaatsen waar er sprake van is dat er een glasvezelnetwerk zal worden aangelegd is hetzelfde kabelabonnement opeens meer dan 10 euro per maand goedkoper. Zogenaamd een actie, maar dan wel alleen voor die ene plaats/wijk... Tuurlijk. Alles om de concurrentie maar tegen te gaan. Maar er is geen enkele wet die dat verbiedt.