Los bericht bekijken
  #30  
Oud 19 mei 2008, 20:28
Asterix_noreply's schermafbeelding
Asterix_noreply Asterix_noreply is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 mei 2008
Locatie: multikabel
Berichten: 3
Standaard

Ik heb twee wkn terug bij MK support gemeld dat door forward naar m'n domein niet meer werkt.

Ik zou dezelfde dag worden teruggebeld. Dus ik de volgende dag maar weer eens bellen, met daarbij de mededeling dat er gegevens op de servicesite niet correct zijn, en dat daardoor de forward niet correct werkt. Na z'n 20minuten komt de mevrouw terug, na menig overleg, met het antwoord:"u moet uw site opnieuw uploaden". Het uploaden was niet het probleem. De forward naar m'n MK domein. Welke is gekoppeld aan de foutieve gebruiker, dit is immers te zien via de service site.

We bellen u terug... nope.
Drie dagen later doet het domein het weer. Echter werkt het inloggen (webmail) nog steeds niet via het domein. Ik dus nogmaals gemeld, krijg je voor de derde keer het antwoord: "U dient in te loggen met uw gebruikersnaam en uw wachtwoord". En dat werkt dus niet omdat er fouten zijn gemaakt in de koppeling, vermoed ik.

Vandaar dat mijn ervaring tot nu toe weer slecht is.
Net als de vorige migratie/overgang quicknet ==> mk. En het koppelen van een telefoonaansluiting op het mac adres van de vorige bewoner. En zo kan ik nog een aantal zaken noemen, maar dat is teveel oude koeien uit de sloot halen.