Los bericht bekijken
  #18  
Oud 18 mei 2008, 22:23
pjutr's schermafbeelding
pjutr pjutr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Breda Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PDL7906 Cisco8455 Samsung SMT-C7140A
Berichten: 769
Standaard Eerste Ervaringen..toch overwegend positief!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Orakel Bekijk bericht
Of je van je 5 maanden oude Digi + pakket af kan, dat betwijfel ik, want je bent geen nieuwe klant. Je bent met je hele hebben en houden overgegaan, dus daarbij ook je verplichtingen meegegaan naar Ziggo. Je kan wel overstappen naar een andere kabelaar heb ik begrepen.
Nou daar hebben we ons allemaal in vergist, zo blijkt. Ik heb vandaag eindelijk verbinding gekregen met de verkoopafdeling van de klantenservice. Via een nieuw nummer 0900-0730 die wat verdekt staat op de Ziggopagina's die nog niet werken, zoals 'Mijn Ziggo' En wat blijkt; door verandering van de algemene voorwaarden kan je zonder meer van de bestaande jaarcontracten af!! zonder meer een goeie zaak! Bovendien krijg ik ook als bestaande abonnee bij het alles in één plus pakket een gratis digitale ontvanger + smard card.

Als de kinderziekte wat bereikbaarheid betreft zijn overwonnen (en de problemen zijn bekend en er wordt hard aangewerkt) slaat de balans voor het nieuwe bedrijf toch positief uit qua klantgerichtheid. Ik ga nu t.o.v. mijn huidige Casema-pakket bijna een euro minder per maand betalen, krijg er toch 5 digitale (verassings)zenders bij en... een verdubbeling van mijn internet downloadsnelheid. Zaken die mij persoonlijk erg aanspreken. Inmiddels werkt de wijziging /opzegpagina van Ziggo wel en als het ook nog zo simpel gaat om maandelijks te switchen is het een hele grote vooruitgang!!!