Los bericht bekijken
  #2  
Oud 18 mei 2008, 11:51
kingpin's schermafbeelding
kingpin kingpin is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 20 juli 2004
Locatie: Support N.W.
Ziggo Internet: A-I-Extra, Ubee EVM3200, Sitecom Gigabit/XR
DTV: Humax / PVR
Berichten: 1.054
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Master_Marcel Bekijk bericht
Hallo allemaal,

Ik ben een beetje aan het rond kijken naar een ander abonnement. Nu kom ik deze week het nieuwsbericht van Ziggo tegen. Op zich worden er eigenlijk wel interessante pakketten aangeboden. Zeker de alles-in-1 pakketten. Omdat ik toch al digitale televisie van casema (nu Ziggo) heb, is het zeker interessant om alles bij 1 provider onder te brengen. En zeker in de toekomst de snelheid verhogingen (eurodocsis 3.0) Mijn voorkeur gaat uit naar het alles-in-een pakket extra. Ik heb thuis een Windows Home Server draaien en wil een zo hoog mogelijke upload snelheid. Dat is bij dit pakket het hoogst.


Nu heb ik een paar vragen:

Kun je bij dit pakket een Windows Home Server draaien, dan bedoel ik zijn er gesloten poorten? Ik heb in ieder geval poort 80,443,4125 nodig. Misschien in de toekomst een mailserver, wat ik begrepen heb, is dat port 25 gesloten is. Klop dit?
buiten de hogere down- en upload snelheden is er geen verschil tussen het single en pakket.
onder voorbehoud: poort staat met in achtneming van de Abuse rules open binnen het netwerk en gesloten buiten het Ziggo netwerk. dan moet er gebruik worden gemaakt van Webmail en dan is poort 25 natuurlijk dicht.
Citaat:

Kan iemand mij vertelen wat in toekomst de plannen zijn met dit pakket wat betreft de snelheden? Ben vooral ge´nteresseerd in een hoge upload snelheid!
" De plannen voor internet behelzen dat halverwege dit jaar de maxima naar 30 MB gaan en vervolgens tot halverwege volgend jaar met de komst van Docsis 3 te stijgen naar 100 MB"", volgens het persbericht van Ziggo.

Laatst gewijzigd door kingpin; 18 mei 2008 om 12:03