Los bericht bekijken
  #1  
Oud 18 mei 2008, 10:59
Master_Marcel's schermafbeelding
Master_Marcel Master_Marcel is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 mei 2008
Locatie: Casema
Ziggo Internet: Adsl van Telfort
DTV: Samsung DCB-H360R
Berichten: 6
Question Overweging alles-in-1 extra abonnement

Hallo allemaal,

Ik ben een beetje aan het rond kijken naar een ander abonnement. Nu kom ik deze week het nieuwsbericht van Ziggo tegen. Op zich worden er eigenlijk wel interessante pakketten aangeboden. Zeker de alles-in-1 pakketten. Omdat ik toch al digitale televisie van casema (nu Ziggo) heb, is het zeker interessant om alles bij 1 provider onder te brengen. En zeker in de toekomst de snelheid verhogingen (eurodocsis 3.0) Mijn voorkeur gaat uit naar het alles-in-een pakket extra. Ik heb thuis een Windows Home Server draaien en wil een zo hoog mogelijke upload snelheid. Dat is bij dit pakket het hoogst.


Nu heb ik een paar vragen:

Kun je bij dit pakket een Windows Home Server draaien, dan bedoel ik zijn er gesloten poorten? Ik heb in ieder geval poort 80,443,4125 nodig. Misschien in de toekomst een mailserver, wat ik begrepen heb, is dat port 25 gesloten is. Klop dit?

Kan iemand mij vertelen wat in toekomst de plannen zijn met dit pakket wat betreft de snelheden? Ben vooral geïnteresseerd in een hoge upload snelheid!

Dan nog wat op gebied van HTPC. kan ik de fireDTV oplossing gebruiken. Blijft dit in de toekomst bruikbaar? Heb begrepen dan dit werkt met Casema digitaal televisie, maar ik heb geen enkele ervaring met deze kaart. Zijn er hier mensen die dit wel hebben?


Mensen alvast bedankt voor de antwoorden!


Met vriendelijke groet,

Marcel.

EDIT: even voor de duidelijkheid, ik heb nu adsl van Telfort.

Laatst gewijzigd door Master_Marcel; 18 mei 2008 om 13:10