Los bericht bekijken
  #209  
Oud 17 mei 2008, 14:07
dirk78's schermafbeelding
dirk78 dirk78 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 mei 2008
Locatie: helden
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vinnie-terranova Bekijk bericht
Als je je automatische incasso stop wil zetten, dan moet je een intrekkingskaart daarvoor invullen met handtekening (de rode geloof ik) Maar wat is nu je probleem. Je moet ze wel even de kans geven, dat de @home site niet meer bestaat en wordt doorgelinkt naar ziggo lijkt me logisch net alsdat sommige opties op de site nog niet werken. Ze zijn nog geen 24 uur actief, snap je dan echt niet dat alle nieuwe bedrijven startproblemen hebben? Geduld is een schone zaak! Tenslotte kan ik je zeggen dat je een automatische incasso die is afgeschreven ten aller tijden weer terug kan laten boeken door je bank, dus als er volgens jou onrechtmatig is afgeschreven doe je dat toch alvast??
Deze "nieuwe bedrijven" waar jij het over hebt bestaan al jaren en weten wel hoe het werkt. Waar ik moeite mee heb is dat ze gewoon hun schouders ophalen bij klachten en het daar dan maar bij laten.
Waarom moet ik begrip tonen voor hun opstartproblemen terwijl zij geen begrip tonen voor hun abbonees? Ze hebben deze fusie gewoon niet goed voorbereid en daarbij stellen ze zich ook nog zeer arrogant op.
en dat laatste stoort me nog het meest.