Discussie: Mag wat kosten.
Los bericht bekijken
  #8  
Oud 17 mei 2008, 11:42
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.469
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nicknick Bekijk bericht
Kan er niet iets op 't forum geinstalleerd worden waarmee je die negatieve posts kunt wegstemmen ?
Op zich is het te verwachten dat er negatieve posts komen in deze (verwarrende) tijd. Wijzigingen geven mensen altijd een onplezierig gevoel, zelfs als er in werkelijkheid alleen maar voordelen aan zitten. (waarmee ik niet zeg dat dit laatste hier ook van toepassing is) Op zich denk ik dat voor het grootste deel van de Ziggo klanten veel voordelen aan het samengaan kunnen zitten. Echter zullen er altijd dingen zijn die niet goed gaan en die hoor je natuurlijk eerder dan de dingen die wel goed gaan. Wij gaan er voorlopig van uit dat de bedoelingen van Ziggo goed zijn, ze melden tenminste dat hun klanten het belangrijkste voor ze zijn en dat ze goed naar ze zullen gaan luisteren. Dat zal dus in de toekomst moeten blijken.

Het is goed dat mensen dingen melden die niet goed gaan, maar blijf wel reeël en roep niet steeds hetzelfde in verschillende topics, want daarmee laat je je klacht juist verzanden in "daar heb je weer zo'n klager" reactie. Als Ziggo-Gebruikers site staan we sterker door serieus zaken te melden die niet goed gaan en hier aandacht voor vragen. Wij als MGV hebben contacten bij Ziggo waar wij de dingen kwijt kunnen.

Over stemmen op negatieve posts: Nee dat kan niet, je kunt echter wel discussies waarderen (zie rechts bovenaan een topic), maar dat gaat over de hele discussie. Verder kan iedereen "kwalijke posts" melden door op het icoontje te klikken. Daarbij gaat het om posts die de forum-regels overtreden, niet om een reactie van iemand te beoordelen. (misbruik van deze kwalijke-post meldknop wordt ook niet gewaardeerd....)
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....