Los bericht bekijken
  #8  
Oud 17 mei 2008, 10:05
Sicko's schermafbeelding
Sicko Sicko is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 16 mei 2008
Locatie: multikabel
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vinnie-terranova Bekijk bericht
Ook het lijstje bij consumenten programma's waarin ziggo voor zou komen, zegt me niet zoveel, Ik vind dat je een startend bedrijf niet direct af mag rekenen op dingen die niet direct vlekkenloos verlopen, natuurlijk mag er wel wat van gezegd worden, hier kan men wat mee. Maar sommige, die zeuren om het zeuren hier op dit forum. Het zijn er ook maar een klein aantal waar ik me aan erger.....
Het is natuurlijk geen nieuw en startend bedrijf, maar een integratie van drie bedrijven die al een bepaalde geschiedenis hebben waarmee ze mogelijk al kwaad bloed hadden gezet bij sommige klanten. Door het bedrijf een andere/nieuwe naam te geven wordt dat verleden niet zomaar even weggepoetst. De zaken die nu mis gaan bij de integratie, bepaalde regelingen die voor een deel van de klanten van het samengevoegde bedrijf negatiever uitpakken dan voor de rest omdat de oude regelingen bij hun oude bedrijf gunstiger waren en ga zo maar door, zullen er nu eenmaal voor zorgen dat er in deze integratie periode meer klachten worden geuit dan normaal.

Per saldo pakt de integratie van deze drie bedrijven in jouw geval misschien voordelig uit, maar dan is het niet nodig om jacht te maken op iedereen die een andere ervaring heeft in de hoop om daarmee andere eventuele klagers af te schrikken om ook te reageren.

Citaat:
Een forum is een discussiepunt voor, vragen, nieuws, wijzigingen, opmerkingen, bevindingen klachten en van gebruikers enz..
Dit is het ziggo gebruikers forum, en als je niets met ziggo temaken wilt hebben, ben je in mijn ogen geen ziggo gebruiker, en moet je dit forum niet gebruiken om erover heen te kotsen. In mijn ogen, als je het echt allemaal zo slecht vind, zeg je de boel toch lekker op?!
Het zou natuurlijk wel erg makkelijk zijn voor dit soort bedrijven, die in de loop der tijd een soort van monopolie positie hebben verworven, als iedereen die niet tevreden is zijn mond maar blijft houden en dan maar opzegt als het te gek wordt. Daarmee geef je als klant helemaal geen signaal af waardoor het management zou kunnen denken en roepen dat ze het allemaal zo goed doen en er helemaal geen reden is voor veranderingen op de kabelmarkt. In veel gevallen hebben mensen geen andere keus dan klant te zijn van Ziggo omdat de kabelbedrijven er zelf actief voor lobbyen om concurrerende gelijkwaardige opties ook beperkt te houden.

Citaat:
Maar ik vind dat je ziggo een kans moet geven om orde op zaken te stellen, te leren van fouten, alle databases goed aan elkaar heeft, en alles 100% goed draaid, dit zal misschien nog wel weken, danwel maanden duren. So what? Welk bedrijf heeft geen aandachts/verbeterpunten na de start.
Ik als tevreden klant kan hier zeker het geduld voor opbrengen.
Natuurlijk moet Ziggo de kans krijgen om orde op zaken te stellen, maar dan zal wel eerst gesignaleerd moeten worden welke orde op zaken gesteld moeten worden. Daar kan het melden van klachten op dit forum aan bijdragen. Gewoon gaan zitten afwachten in de hoop dat een geconstateerd probleem vanzelf over zal gaan is ook zinloos als dat probleem niet bekend is.

Citaat:
Ik heb respect voor ieders mening, maar geen respect voor mensen die nu al met stront en modder gooien, (we zijn nog niet eens 24 uur Ziggo met z'n allen) een aantal die hier nu roepen dat ziggo een klotezooi is, en dat ze weggaan bla bla bla die riepen dat op het oude TV Home forum ook al over @home..........voor ovrige klachten en opmerkingen staat een ieder (en ook ik) echt wel open!

Iedereen moet hier lekker blijven discusseren, ervaringen uitwisselen, storingen melden, enz.

Dit is mijn mening over een aantal gebruikers van dit forum (en niet eens zozeer van dit topic), het zijn er maar een handje vol......(gelukkig)
Als ik je bijdragen en manier van bijdragen aan dit forum er even op na sla dan ben ik van mening dat je weinig respect hebt voor mensen die er een andere mening dan jou op na houden. Dit forum heeft actieve moderatie. Als forum leden zich te buiten gaan aan de manier waarop zij menen hun klachten te moeten uiten dan worden ze daar door de moderators op aangesproken. Het is niet nodig dat anderen die rol op zich gaan nemen.

Citaat:
Je zogenaamde trashcan-opmerking ??? tja...... daar ga ik niet eens op in!
Neem eens de moeite om op het Chelloo forum te kijken hoe dat wordt toegepast. Dat werkt prima en had een off topic discussie als die van ons kunnen voorkomen.