Los bericht bekijken
  #7  
Oud 17 mei 2008, 02:11
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sicko Bekijk bericht
Gaan we nu op dit forum hetzelfde provocerende gedoe krijgen wat destijds ook voor velen het TV-Home forum verziekt heeft vinni-terranova en catastrofus? Leuk dat jullie zo tevreden zijn over Ziggo, maar de beide personen die in dit topic hun klacht uiten hebben volgens mij een punt en zijn daarom met recht geïrriteerd over het handelen van Ziggo. Reageer niet als jullie toch niets wezenlijks hebben toe te voegen aan dit topic dat kan bijdragen tot de oplossing van de gemelde problemen. Als iedereen tevreden zou zijn over Ziggo dan is dit forum ook niet nodig. Overal iedereen die een ander mening heeft over Ziggo dan jullie bestempelen als zeurkous is net zo irritant als personen die in elk topic hun probleem proberen aan te kaarten. Houdt daar dus mee op, respecteer de mening van anderen en reageer alleen inhoudelijk.

Tip voor het forum beheer: Op het Chelloo forum hebben ze een Trashcan topic waar de moderators zonder tekst en uitleg dit soort provocerende bijdragen naar toe verplaatsen. Misschien ook op dit forum invoeren zodat de topics schoon blijven? Dit bericht is ook off-topic, dus kan ook richting de trashcan.

Je hebt gelijk dat een forum een discussie plaats is, er zullen natuurlijk niet alleen positieve berichten op verschijnen, en dat hoeft ook niet. (Oke mijn reactie was uitgerekend in dit topic misschien niet helemaal op z'n plaats).
Ik ben inderdaad zeer tevreden tot nu toe met mijn diensten, en ie van ziggo zien er tot nu toe ook aardig uit.
Waar IK me mateloos aan irriteer is dat hier (op het forum in het algemeen) mensen zijn die klagen om het klagen, ziggo is net vandaag de lucht in en je krijgt al berichten van ik EIS, belachelijk, ik ben al klaar met ziggo, ik kan niet bij mn persoonlijke instellingen, schandalig!, ik zeg mn abbo direct op, enz enz.
Niks zeggende klachten wat mij betreft omdat de helft van de klachten niet eens wordt onderbouwd.
Mensen moeten begrijpen dat niet alles in een keer goed draait, en dat ziggo niet op een ieders wens in kan gaan,.
Er verschijnen ook berichten als: Afzetters, oplichters en Vreemde praktijken, sukkels ....... Ik vind dat je daar in dit stadium van het oprichten van een nieuw kabelbedrijf niet van mag spreken.

Ook het lijstje bij consumenten programma's waarin ziggo voor zou komen, zegt me niet zoveel, Ik vind dat je een startend bedrijf niet direct af mag rekenen op dingen die niet direct vlekkenloos verlopen, natuurlijk mag er wel wat van gezegd worden, hier kan men wat mee. Maar sommige, die zeuren om het zeuren hier op dit forum. Het zijn er ook maar een klein aantal waar ik me aan erger.....
Een forum is een discussiepunt voor, vragen, nieuws, wijzigingen, opmerkingen, bevindingen klachten en van gebruikers enz..
Dit is het ziggo gebruikers forum, en als je niets met ziggo temaken wilt hebben, ben je in mijn ogen geen ziggo gebruiker, en moet je dit forum niet gebruiken om erover heen te kotsen. In mijn ogen, als je het echt allemaal zo slecht vind, zeg je de boel toch lekker op?!
Maar ik vind dat je ziggo een kans moet geven om orde op zaken te stellen, te leren van fouten, alle databases goed aan elkaar heeft, en alles 100% goed draaid, dit zal misschien nog wel weken, danwel maanden duren. So what? Welk bedrijf heeft geen aandachts/verbeterpunten na de start.
Ik als tevreden klant kan hier zeker het geduld voor opbrengen.

Ik heb respect voor ieders mening, maar geen respect voor mensen die nu al met stront en modder gooien, (we zijn nog niet eens 24 uur Ziggo met z'n allen) een aantal die hier nu roepen dat ziggo een klotezooi is, en dat ze weggaan bla bla bla die riepen dat op het oude TV Home forum ook al over @home..........voor ovrige klachten en opmerkingen staat een ieder (en ook ik) echt wel open!

Iedereen moet hier lekker blijven discusseren, ervaringen uitwisselen, storingen melden, enz.

Dit is mijn mening over een aantal gebruikers van dit forum (en niet eens zozeer van dit topic), het zijn er maar een handje vol......(gelukkig)

Je zogenaamde trashcan-opmerking ??? tja...... daar ga ik niet eens op in!

Zo, genoeg hier over... laten we teruggaan naar waar dit topic voor bedoeld is!!!!!
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE

Laatst gewijzigd door vinnie-terranova; 17 mei 2008 om 02:34