Los bericht bekijken
  #6  
Oud 16 mei 2008, 12:18
Kakie's schermafbeelding
Kakie Kakie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 mei 2008
Locatie: Schagen
Ziggo Internet: Family
DTV: Nog niets
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brammetje Bekijk bericht
Aan 1 kant begrijp ik wel dat Ziggo zich gaat richten op de 'Alles in 1' pakketten, maar (en daar ben ik wel een beetje verbolgen over) waarom meldt men dit niet gewoon eerder? Dan hadden meerdere mensen de mogelijkheid gehad om te profiteren van de aanbiedingen die tot 16 mei geldig waren. Nu blijf je gewoon je Extra (oftewel Z3i) abonnement houden met als gevolg dat je straks 'verplicht' in een bundel gestopt wordt. Ik had hier wel wat meer 'sturing' in verwacht, ten miste wat meer informatie voor de bestaande klanten verwacht. Ik begrijp dat men wacht, teveel aanmeldingen kosten ook weer geld, maar bijvoorbeeld een nieuwsbrief om te vermelden wat er gaat wijzigen of juist niet, had wel wat eerder gekunt.

Ik ga echt niet bij elk wissewasje van de hoogste toren blazen òf op elke vindbare slak zout gooien, maar hier heb ik toch wel een beetje een 'genaaid' gevoel bij.
Ik voel me ook genaaid hierover. Ik zit al een paar weken te twijfelen of ik bij Multikabel voor 16 mei gratis digitale televisie met ontvanger zou nemen, maar ik verwachte nu met Ziggo wel een betere aanbieding en wachtte ook op de nieuwe digitale ontvangers. Nu gaat dat allemaal enorm veel meer geld kosten en er is nog steeds niets bekend over nieuwe digitale ontvangers. Ik ga nu serieus naar digitenne kijken...