Los bericht bekijken
  #27  
Oud 15 mei 2008, 09:57
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

@DonaldDuck: Herkenbaar.

Dat is ook steeds meer mijn reactie. Ik heb gewoon geen zin om toch nog een aardig bedrag te betalen voor derderangs elektronica die niet kan wat ik wil en ook nog eens waardeloos is als ik ooit weer eens naar een UPC gebied verhuis.
Koop daarom voorlopig maar even helemaal niets totdat ik weet wat er nu precies gaat gebeuren met CI+.

Kijk, ik heb geen enkel probleem om zelfs tot 2000 EUR te betalen voor een apparaat dat wel alles kan wat ik wil met digitale TV. Liefst dmv een Windows Mediacenter PC.
Maar voor mij hebben de huidige digitale TV decoders zoveel beperkingen dat ik eigenlijk net zo lief analoog blijf kijken. Mijn analoge beeld is eigenlijk best wel heel prima en de extra zenders keek ik eerlijk gezegd toen ik wel digitale TV had (toen bij UPC en had nog wel het extra channel pakket) toch heel weinig naar.

Alleen ben ik WEL geÔnteresseerd in HDTV. En ben ik ook wel weer zo iemand die als ik digitale TV neem ook meteen alle zenders wik (kan het gelukkig betalen). Alleen kan ik nu echt geen offciŽle mogelijkheid krijgen om dat signaal in de apparaten die ik kies ipv de apparaten die Ziggo kiest te krijgen?

IK ben toch bang dat uiteindelijk de kabelaars met dit beleid zichzelf in de vingers snijden omdat de penetratiegraad van digitale TV dan achter blijft. Zeker omdat, anders dan bv in de VS waar het analoge signaal waar nog aanwezig meestal echt om te janken zo slecht is, het analoge signaal voor veruit de meeste mensen eigenlijk wel prima genoeg is en de noodzaak niet ervaren digitale TV te nemen.