Los bericht bekijken
  #26  
Oud 15 mei 2008, 01:14
DonaldDuck's schermafbeelding
DonaldDuck DonaldDuck is offline
Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Limburg @Home
Berichten: 83
Standaard

Wat een matenaaierij. Ik kijk nu met een Philips DCR2022 op mijn Sony BRAVIA V3000, ding loopt constant vast.. En de 2 monteurs (Omnivisie) van @Home die hier geweest zijn weten ook niet waar het aan ligt. De beste man zei, ik citeer letterlijk 'het signaal is in orde, de hele bekabeling ook, maar die ontvangers zijn nou eenmaal kwalitatief niet van het beste materiaal, al mogen we het niet zeggen'. Ik wil wel even benadrukken dat dit dus vakmensen zijn, die deze uitspraken doen.
Ik was al langer aan het wachten op deze informatie omtrent de IDTV's. Maar nu toch bekend is dat CIv1 niet ondersteund gaat worden heb ik naar aanleiding van die bekendmaking zojuist mijn TV Digitaal Extra abonnement opgezegd. Voorlopig ga ik analoog kijken.
Over een paar maanden ben ik 6 maanden op buitenland stage voor mijn opleiding, en als ik daarvan terug kom ga ik satelliet nemen .
Moet zeggen dat ik nooit ontevreden geweest ben over @Home, vriendelijk bedrijf.
Maar de manier waarop de zenderpakketten worden samengesteld en hoe het signaal technisch de TV binnenkomt (hoe ons iets op de hals wordt gedrukt, je mag immers slechts gecertificeerde decoders kaufen) bevalt mij absoluut niet. Voor mij reden te meer om weg te gaan.

Zeau. Dat is eruit. Beste vrienden, veel plezier nog met DigiTV kijken bij @Home.