Los bericht bekijken
  #1  
Oud 14 mei 2008, 22:42
mandersp's schermafbeelding
mandersp mandersp is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 12 april 2008
Locatie: Heijen Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Complete (EPC3925 WiFi-modem en linksys wrt320 router) met volop bellen, tv standaard
DTV: Horizon GW7401, Humax iHDR-5200,CI Plus -Philips 7404/H en 32pfl5507h
Berichten: 395
Standaard Excuses @Home na klachten over vervroegde incasso

Vreemd, dat ik dit vind bij zdnet.nl.

Ik heb nog geen excuses gehad en zdnet.nl weet er al van.
Zijn er meer die hier niet / wel vanaf weten.


Internetaanbieder @Home biedt excuses aan zijn klanten aan. Vanwege de fusie met Casema en Multikabel tot Ziggo moeten klanten van @Home nu ineens hun abonnementskosten vooraf betalen. Dat komt neer op twee incasseringen in de maand mei. Klanten zijn hierover echter niet tijdig geïnformeerd. Ook bij Multikabel is dit het geval, meldt De Consumentenbond.

De belangenorganisatie zegt @Home te hebben aangesproken over de kwestie, naar aanleiding van klachten. De provider is op twee punten in de fout gegaan. Ten eerste is de informerende brief aan klanten slechts één week vooraf gestuurd, terwijl dit volgens de Telecommunicatiewet minimaal vier weken had moeten zijn. Ten tweede liet deze brief de wettelijke mogelijkheid om op te zeggen onvermeld.

Klachten over @Home zijn ook binnengekomen bij Kassa. Daardoor staat de provider nu weer in de Klachten Top 3 van dit televisieprogramma. @Home heeft de fout toegegeven en stuurt klanten een brief met excuses, duidelijkere informatie en een opzegmogelijkheid. Tevens wordt een betaalregeling geboden aan klanten van Multikabel en @Home die door de gewijzigde incassoprocedure in de problemen komen.
__________________
Met vriendelijke groeten

Piet Manders